Haklilar, hakliyiz. Şu an bilgisayarimda korsan oyun olmasa da yarin bir gun canim ornek veriyorum Elden Ring oynamak istediginde korsan oynayacagim. Şu an RDR 2, Hogwarts Legacy ve BeamNG Drive var PC'de. Hepsi orijinal ancak ciddi indirimlere girdiginde alkdim hepsini (mesela RDR 2'yi ve Mafia serisini toplam 100 liraya almistim, GTA 4 ve Wither serisini toplam 100 liraya falan almistim.)

Bir oyun 70 dolarken "acaba mantıklı mı lan" diye düşündüren kişilerdir. Gamepass olmasa millet oyun oynayamayacak.

Bütçesi olmayana sıkıntıdan patlamasını öneremem. Fakat bütçesi elvermesine rağmen korsana yönelenlere saygı duymuyorum. İndirim vs kovalayabilirsin yani.

Forumda korsan katı bir şekilde yasak olsa ve genel ahali tarafından karşı olunsa ben de karşıyım derdim. Ama şimdi forumda sevdiğim, ağırlığı olan insanlar korsanı savunmaya başlamış. O yüzden ben de savunuyorum, korsan candır.

Korsan oyun oynamak kadar şu zamanda doğal bir şey yok. TR ekonomisi yüzünden millet oyun alamıyor o yüzden korsana kaçıyorlar.