Örneğin FitGirl repack. Bu adam neden millete bedava oyun yükletiyor? Üstelik bildiğimiz kadarıyla güvenli de. Bu işten de bildiğim kadarıyla bir kazancı yok. Büyük bir neslin kurtarıcısı ve hâlâ da kurtarmaya devam ediyor. Belki de amacı bizim gibileri kurtarmaktır. Bir Last of Us 2 olmuş 2000 TL!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işten de bildiğim kadarıyla bir kazancı yok.

Kazancı var neden kazancı olmasın? Donate sistemi ile bağış alıyor, insanlar para atıyor.

Repack yapanların amacı crack oyunların kurulumunu basit ve ulaşılabilir hâle getirmek.
FitGirl repack yapar oyunu kendisine crack işlemi yapmaz scene grouplarından (Codex, plaza, cpy, razor 1911, empress) gibi gruplardan dosyaları alır MB düşürme işlemi uygular, paketler, dağıtır.

Asıl crack işini yapan üste saydığım gruplardır. Crack yapmak her grup için bir itibar göstergesidir. Büyük oyunların cracklerini yapanlar itibar kazanır, bilinirlikleri artar.

Örneğin FitGirl repack. Bu adam neden millete bedava oyun yükletiyor? Üstelik bildiğimiz kadarıyla güvenli de. Bu işten de bildiğim kadarıyla bir kazancı yok. Büyük bir neslin kurtarıcısı ve hâlâ da kurtarmaya devam ediyor. Belki de amacı bizim gibileri kurtarmaktır. Bir Last of Us 2 olmuş 2000 TL!

FitGirl oyun kırmıyor yıllardan beri oyunları kıran ekipler var FitGirl bunları alıp sıkıştırarak insanlara sunuyor sadece. Oyun kıran ekiplerin kazancı şöhret ve ün FitGirl ise kullandığı karakterden belli olacakki yardım etmeyi seviyor insanlara. Kültür böyle her şeyin karşılıklı olmasına gerek yok.

Eğerki güvenilir olmasaydı Rockstar kendi orijinal kopyası yerine korsan kopya satmazdı.

1747138684936.webp

@Kaays beğenmedim atıyorsanız karşıt bir fikriniz vardır yazında bilelim?

Son düzenleme:
FitGirl oyun kırmıyor yıllardan beri oyunları kıran ekipler var FitGirl bunları alıp sıkıştırarak insanlara sunuyor sadece. Oyun kıran ekiplerin kazancı şöhret ve ün FitGirl ise kullandığı karakterden belli olacakki yardım etmeyi seviyor insanlara. Kültür böyle her şeyin karşılıklı olmasına gerek yok.

Eğerki güvenilir olmasaydı Rockstar kendi orijinal kopyası yerine korsan kopya satmazdı.

Eki Görüntüle 147793

@Kaays beğenmedim atıyorsanız karşıt bir fikriniz vardır yazında bilelim?
Rockstar neden korsan kopya satıyor peki?