KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 6 Ocak 2026 #11 Emre.py dedi: Mümkün olduğunca kullanmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Adobe programları aşırı pahalı. Mühendislik okuyan kişinin parası yeter mi?
Emre.py dedi: Mümkün olduğunca kullanmamak gerek. Genişletmek için tıkla... Adobe programları aşırı pahalı. Mühendislik okuyan kişinin parası yeter mi?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 6 Ocak 2026 #12 Satın almaya gücümün yetmediği oyunlara sahip bir arkadaşımı bulup dosyaları istiyorum. Ardından açık kaynak Steam taklitçisi ile işimi hallediyorum. Temiz korsanın da bir çözümü var. Açık açık yazamıyorum, rehberini de yapamam.
Satın almaya gücümün yetmediği oyunlara sahip bir arkadaşımı bulup dosyaları istiyorum. Ardından açık kaynak Steam taklitçisi ile işimi hallediyorum. Temiz korsanın da bir çözümü var. Açık açık yazamıyorum, rehberini de yapamam.