Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Dostlar site ismi vermeyeceğim, belki yasaktır. Herkesin bildiği sitelerden bahsediyorum. Mesela bu sitelerde virüs var mı? %100 virüs olmadığını kanıtlayan bir kaynak var mı elimizde?
Kaynak açısından emin değilim ama yok, bu sitelerde virüs yok.
- Makaleler
- 5
Neyi kastettiğinizi bilemeyiz isim vermeden. FitGirl, DODI falan diyorsanız eğer, bunlar en popüler ve güvenilir repackerlar ama FitGirl'ün sahte siteleri var. Orijinal siteden indirmeniz lazım. Ayrıca tarayıcınızda mutlaka reklam engelleyici olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuyan Sincap
Üstün
FitGirl resmi sitesi çok büyük oranla temiz.
Dodi çok büyük oranla temiz.
Fullprogramindir benim indirdiklerim temizdi ama birkaç vakaya rastladım.
Oyunindir de aynı şekilde birkaç vakası mevcut.
RG Mechanicsden Call of Duty indirdim o da temizdi.
Kaçak siteden oyun indirirken bir aktif antivirüs olmalı ve reklam engelleyici eklentili tarayıcı kullanılmalı.
Dodi çok büyük oranla temiz.
Fullprogramindir benim indirdiklerim temizdi ama birkaç vakaya rastladım.
Oyunindir de aynı şekilde birkaç vakası mevcut.
RG Mechanicsden Call of Duty indirdim o da temizdi.
Kaçak siteden oyun indirirken bir aktif antivirüs olmalı ve reklam engelleyici eklentili tarayıcı kullanılmalı.
Neyi kastettiğinizi bilemeyiz isim vermeden. FitGirl, dodı falan diyorsanız eğer, bunlar en popüler ve güvenilir Repacker'lar. Ama FitGirl'ün sahte siteleri var. Orijinal siteden indirmeniz lazım. Ayrıca tarayıcınızda mutlaka reklam engelleyici olsun.
Aynen o sitelerden bahsediyorum.
- Makaleler
- 5
@Kyosuke00, orijinal siteleri olduğu sürece kullanabilirsiniz, problem yok.
Orijinal sitelerden popüler programları veya oyunları indirmeniz herhangi bir sorun yaratmaz. Ama çok nadir bir programı tekin bir siteden indirmek sorun yaratabilir.Dostlar site ismi vermeyeceğim, belki yasaktır. Herkesin bildiği sitelerden bahsediyorum. Mesela bu sitelerde virüs var mı? %100 virüs olmadığını kanıtlayan bir kaynak var mı elimizde?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-