Korsan oyunlar bilgisayar performansını etkiler mi?

Daha iyi çalışıyor. Çünkü lanet olası istemcileri açmıyor ve direkt oyuna giriyorsun ne güzel.

Sistem performansına etkisi olur mu peki, çok ısınma stabilite sorunları vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem performansına etkisi olur mu peki, çok ısınma stabilite sorunları vb.
Garantisini veremem, çünkü kurulumda virüs yerleştirebilirler ama bugüne kadar bende bir sorun olmadı. Ben hep korsan oynarım, daha iyi orijinalinden.

Bu performans genel olarak arkaplanda istemciler açık olmadığı ve oyundaki koruma aşıldığı için elde ediliyor korsan oyunda.

Belki sizler başarımlar ve online deneyim isterseniz o yönden kötü olabilir sizler için.

Online önemli değil benim için, sadece virüs yemeyeyim yeterli. Hesaplarımda 2 adımlı doğrulama var zaten erişemezler.

Online önemli değil benim için, sadece virüs yemeyeyim yeterli. Hesaplarımda 2 adımlı doğrulama var zaten erişemezler.
Hocam ben Anti-virüs programı bile kullanmam . Bugüne kadar hiçbir hesabım da patlamadı yani. 600 Level Lol hesabım, Metin2'de bir sürü hesabım var. Yine aynı bilgisayar üzerinden kredi kartıyla 30-40K'yı aşan siparişler verdim, hiçbir şey olmadı ama yine de tedbir alın siz.

Kullandığınız site repack sitesi miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…