Oyun indir VIP'den crackli The Last of Us Part II indirdim fakat şimdi içime kurt düştü. Kaspersky üyeliği aldım 1 ay ücretsiz ve tarama yaptığımda da Windows Defender'da da Kaspersky'da da bir şey bulmadı. Gözükmeme ihtimali var mı? Bir de bu oyunu tamamen nasıl kaldırabilirim? Kaldırmayı düşünüyorum çünkü gerçekten gerildim bu konuda. Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Genellikle gözükür, lakin gözükmeme ihtimali tabii ki var. Ama indirdiğiniz site"güvenilir" olarak tabir ediliyor çoğunlukla. Virüs olduğunu sanmıyorum.
En sağlıklısı format atmak sistem dosyası gibi gözükerek gizleniyor senden data vb topluyor offline hesap alsaydım ya 20 25 liraya Steam ne gerek vardı crack oyuna.
Oyun cracklemek gerçekten çok zor bir iş. Türkiye'de oyun crackleyen kimse yok; dosyalar genellikle ruslardan ve Çin'deki sitelerden alınıyor. Kimse de babasının hayrına yapmayacağına göre, geçmiş olsun diyelim.
Korsan oyunlar hakkında bu kadar endişeliyseniz gidin satın alın hocam şu an PC'de 20'den fazla korsan oyun duruyor her 2-3 haftada bir av test yapmama rağmen hiç virüs çıkmadı şimdiye kadar.
Denetim masasından kaldırabilirsin oyunu ama virüslü olduğunu sanmam. Yıllardır korsan kullanıyorum, oyunindirvip i de uzun süre kullandım hiç virüs yemedim. Sağlamindir den virüs yemiştim bir ara o kadar.
Elbette internette her zaman fud'lanmış, antivirüslerin gözünden kaçan virüslerle karşılaşabiliriz. Önemli olan bilinçli ve dikkatli korsan kullanımı. O site birçok Türk kullanıcısı tarafından "Güvenilir" olarak tanımlanıyor, ancak ben yine de bundan sonra orayı önermem. Yabancı kaynaklar daha güvenilir.
Lisans kırılmadan nasıl korsan olsun dostum? Bu modifiye edilmiş korsan DLL dosyalarının dijital imzaları zaten geçersiz hâle geliyor ve bu sebeple AV motoru tespit oranları artıyor.