Korsan oyunlarda AV taramalarında gözükmeyen virüsler var mı?

WinRAR ve IDM için ne kadar lisans parası verdin?

Aslında korsan oynayanların ortak özelliği önemli bir verileri yok Google üzerinden sadece içinde 200 300 TL olan Papara kartları var onun dışında kaybedecekleri ne varki.

Hocam para vermedim dediğim gibi onlarda crack onları indirirken Windows Defender'ı kapattım oyunu indirirken açıkdı.

Bedava peynir fare kapanında olur hayrına kırılmadı o AAA oyunlar neyse bu crack oyunları övenlerde zaten burada format nasıl atılır diye konu açacak o günü bekleyelim.

İfadeler: D4C
Hocam para vermedim dediğim gibi onlarda crack onları indirirken Windows Defender'ı kapattım oyunu indirirken açıkdı.

Hemen format atmanızı öneririm crackli yazılımlar virüslü olabiliyor sakın ama sakın crackli yazılım kullanmayın. Ben sizin crackli yazılım ve oyun kullanmanızı önermiyorum.

Hemen format atmanızı öneririm crackli yazılımlar virüslü olabiliyor sakın ama sakın crackli yazılım kullanmayın. Ben sizin crackli yazılım ve oyun kullanmanızı önermiyorum.

Hocam zaten pek yapacağım iş değildi ama yaptım artık. Windows'um orijinal de format atarken ekstra bir şeye gerek var mı? Nasıl atabilirim hızlıca zaten yedeklemelik bir şeyim yok.

Lisans genelde anakarta gömülü oluyor format sırasında sormaması lazım. Ama olur da sorarsa elindeki lisansı tekrar kullanabilmen lazım aynı bilgisayarda.

Lisans genelde anakarta gömülü oluyor format sırasında sormaması lazım. Ama olur da sorarsa elindeki lisansı tekrar kullanabilmen lazım aynı bilgisayarda.

Hocam lisansı tekrar mı girmek gerekir? Çünkü lisansı yakınım kurdu ve kod bende yok yani. Sorup sormayacağını nasıl anlayabilirim?

Lisansı hangi mağazadan almıştınız? İtopya, Vatan gibi yerden aldıysanız kutusu sizde olmalı.

Lisansı bilgisayarı alırken almadık yakınım bu işlerde çalışan bir olduğu için sanırım onda ekstra bir orijinal Windows 10 kutulu keyi vardı. En kötü formatlayınca giderse ona sorarım. Yüksek ihtimal duruyordur.

@stormhawks47 hocam az önce Windows'un kendisindeki bilgisayarı sıfırla yerinden sıfırladım işte bir süre sürdü sıfırlamam yani ekstra yeni USB ile tam format atmadım ama bu da format tarzıdır yüksek ihtimal. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Yeterli olacak mıdır? Ekstra: Şimdi Kaspersky'ı da tekrar yüklüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…