İyi bir sistemim var ve online oyunlardan gerçekten sıkıldım. Her oyunda ayrı bir sinir oluyorum. Oyunların fiyatına girmeme gerek yok diye düşünüyorum. Korsan indirdiğimde FPS farkı olur mu merak ediyorum.
İyi bir sistemim var ve online oyunlardan gerçekten sıkıldım. Her oyunda ayrı bir sinir oluyorum. Oyunların fiyatına girmeme gerek yok diye düşünüyorum. Korsan indirdiğimde FPS farkı olur mu merak ediyorum.
Bazı oyunlarda tekniken oyunu satın alıp indirmenize olanak sağlayan platformun kendisinin bir sistem tüketimi de bulunur ve bu sistem kullanımı olmadığından crackli versiyonda daha yüksek FPS alınabilir.
Bazen ise oyunun orijinalliğini denetleyen bazı kodları bypasslamak için sisteminiz bir tık daha fazla kullanılabilir.
Bu yüzden net bir cevap olmadığı gibi oyuna, oyunun platformuna ve hatta Crack'i yapan kişiye göre bile değişebilir.
Crack oyunlar genelde daha iyi performans veriyor sonuçta arkada çalışan bir uygulama mağazası olmuyor ama bilinen ve önerilen sitelerden indirin, Türk crack sitelerinden genelde oyun indirmenizi önermem.
FPS farkı ya olmaz ya da korsanda daha iyi FPS alırsın. Anti-tamper bazı oyunlarda 10-15 FPS kaybına sebep olabiliyor. Korsanda bu anti-tamper kırıldığı için FPS kaybı yaşamıyorsun. Genelde korsan oyun bozuk olur gibi bir algı var. Yanlış bir algı. Repack indirmediğin sürece korsan orijinalden de daha iyi. Scene grupları hatta bazen oyunlardaki optimizasyon sorunlarını fixleyebiliyorlar.
Korsan oyunların en büyük dezavantajı güncelleme almamaları eğer aynı versiyona sahip bir orijinal bir korsan oyunu soruyorsanız FPS farkı olmaz ama Denuvo vb. korumaya sahip ama kırılmış bir oyundan bahsediyorsanız kırılmış versiyonu daha yüksek FPS alır. Bunun en büyük örneği çıktığı dönemdeki Hogwarts Legacy oyunuydu resmen 15 FPS korsan lehine fark vardı.