Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
İyi bir sistemim var ve online oyunlardan gerçekten sıkıldım. Her oyunda ayrı bir sinir oluyorum. Oyunların fiyatına girmeme gerek yok diye düşünüyorum. Korsan indirdiğimde FPS farkı olur mu merak ediyorum.

Korsan oyunların en büyük dezavantajı güncelleme almamaları.
Aslında artık alınabiliyor. ElAmigos mesela, oyunlara güncelleme gelince anında kendi sitesinde güncelleme dosyasını atıyor. Direkt kurulum sihirbazı ile güncelleme dosyaları oyuna kurulabiliyor.

Ben The Last of Us Part 2 için güncellemeleri takip ediyordum ve yeni sürüm çıkınca en fazla birkaç saat içinde sitesine yüklenmiş oluyordu.

İnternette performansı farkı olduğuna dair videolar var.

Bana göre iyi tarafı, hiçbir istemciyi çalıştırmadan oyunları açabilmek. Çok rahat ve süper bir şey.

Ben Resident Evil 4 Remake'i Steam'den satın aldım fakat crack oynuyorum çünkü GTX 1650 ile Steam'de hem 30-40 FPS veriyor hem de çok FPS drop oluyor. Crack ile oynarken 60 FPS'nin altını görmüyorum desem yeridir.

Denuvo ve diğer kopya koruma sistemleri FPS'i öldürür çünkü arka tarafta sürekli denetim gerçekleştirir.

Steam'den aldığınız bir oyun dosyasına crack yapmadan açmayı denerseniz sizi Steam sayfasına atar, bu Steam DRM korumasından dolayı olur.
Bu korumayı kırmanın yöntemi basittir, ufak bir araştırma ile bulunabilir.
Asıl zor olan kırması zor olan kısım 3. parti denavu gibi drmlerdir. Denavu gibi sistemler kopya koruma sistemini koruyan bir DRM olduğu için kırması daha zordur.
Özetle arka planda koruma yaptığı için FPS'i düşürür. Korsan oyun çoğu zaman daha fazla fps verir.