KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 31 Temmuz 2024 #11 RoaringLion dedi: Google'a "Need for Speed Most Wanted Full indir" yaz ilk çıkana gir kanka. Genişletmek için tıkla... Indirdim ve kurdum hocam ama farkli bir siteden su an tarama yaptiriyorum.
RoaringLion dedi: Google'a "Need for Speed Most Wanted Full indir" yaz ilk çıkana gir kanka. Genişletmek için tıkla... Indirdim ve kurdum hocam ama farkli bir siteden su an tarama yaptiriyorum.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.661 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.111 Yer Boşluk 31 Temmuz 2024 #12 Antivirüsler hemen tüm kırma dosyalarını virüs olarak algılıyor. Eninde sonunda antivirüsünüzü kapatmanız gerekebilir.
Antivirüsler hemen tüm kırma dosyalarını virüs olarak algılıyor. Eninde sonunda antivirüsünüzü kapatmanız gerekebilir.
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 31 Temmuz 2024 #13 RoaringLion dedi: Antivirüsler hemen tüm kırma dosyalarını virüs olarak algılıyor. Eninde sonunda antivirüsünüzü kapatmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Oyunu kurdum Kaspersky uzerinden tarama yaptim virus bulamadi.
RoaringLion dedi: Antivirüsler hemen tüm kırma dosyalarını virüs olarak algılıyor. Eninde sonunda antivirüsünüzü kapatmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Oyunu kurdum Kaspersky uzerinden tarama yaptim virus bulamadi.
1 143 Yetkin Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.249 Çözümler 8 Beğeniler 5.025 31 Temmuz 2024 #14 Güvenilir siteden indirdiğiniz sürece sorun oluşturmaz, bilindik siteden indirmeye çalışın.
Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.445 Makaleler 3 Çözümler 114 Beğeniler 3.051 Yer Ankara 31 Temmuz 2024 #15 uintptr dedi: Yasak olmasa konunda gözüküyor olurdu. Genişletmek için tıkla... Peki müzik paylaşmak yasak değildir herhalde değil mi? Konu sahibine bir müzik önermek istedim de. Sorunsuz ve güvenilir bir müziktir kendisi. Ben yıllarca bu müzik ile herhangi bir sorun yaşamadım.
uintptr dedi: Yasak olmasa konunda gözüküyor olurdu. Genişletmek için tıkla... Peki müzik paylaşmak yasak değildir herhalde değil mi? Konu sahibine bir müzik önermek istedim de. Sorunsuz ve güvenilir bir müziktir kendisi. Ben yıllarca bu müzik ile herhangi bir sorun yaşamadım.
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 31 Temmuz 2024 #16 Şişman Adam dedi: Peki müzik paylaşmak yasak değildir herhalde değil mi? Konu sahibine bir müzik önermek istedim de. Sorunsuz ve güvenilir bir müziktir kendisi. Ben yıllarca bu müzik ile herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Anladim cok teşekkürler ama indirdim su an hiçbir problem gozukmuyor.
Şişman Adam dedi: Peki müzik paylaşmak yasak değildir herhalde değil mi? Konu sahibine bir müzik önermek istedim de. Sorunsuz ve güvenilir bir müziktir kendisi. Ben yıllarca bu müzik ile herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Anladim cok teşekkürler ama indirdim su an hiçbir problem gozukmuyor.
Mehmet Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 985 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.124 Yer Sakartvelo 31 Temmuz 2024 #17 Şişman Adam dedi: Peki müzik paylaşmak yasak değildir herhalde değil mi? Konu sahibine bir müzik önermek istedim de. Sorunsuz ve güvenilir bir müziktir kendisi. Ben yıllarca bu müzik ile herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Dinlerken CPU kullanımı %100 oldu.
Şişman Adam dedi: Peki müzik paylaşmak yasak değildir herhalde değil mi? Konu sahibine bir müzik önermek istedim de. Sorunsuz ve güvenilir bir müziktir kendisi. Ben yıllarca bu müzik ile herhangi bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Dinlerken CPU kullanımı %100 oldu.
KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 31 Temmuz 2024 #18 Mehmet dedi: Dinlerken CPU kullanımı %100 oldu. Genişletmek için tıkla... Eskiden laptopta o muzigi dinlerdim baktim ben sevdim ev ahalisine gece boyu dinletmeye başladım. Bilgisayar her muzigi actigimda ates gibi oluyordu. Hayalimdeki sistem ile en sevdigim oyunu oynamak beni oyle mutlu etti ki anlatilmaz yasanir... Son düzenleme: 31 Temmuz 2024
Mehmet dedi: Dinlerken CPU kullanımı %100 oldu. Genişletmek için tıkla... Eskiden laptopta o muzigi dinlerdim baktim ben sevdim ev ahalisine gece boyu dinletmeye başladım. Bilgisayar her muzigi actigimda ates gibi oluyordu. Hayalimdeki sistem ile en sevdigim oyunu oynamak beni oyle mutlu etti ki anlatilmaz yasanir...
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 31 Temmuz 2024 #19 O sırada sırf rat atmak için Google Ads'e abanan site sahibi.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 31 Temmuz 2024 #20 Ondan sonra trojan, AdWare tarzı şeyleri bulaşsın değil mi? @792 güvenilir yerden indirdiysen sorun olmaz, yoluna devam edersin.
Ondan sonra trojan, AdWare tarzı şeyleri bulaşsın değil mi? @792 güvenilir yerden indirdiysen sorun olmaz, yoluna devam edersin.