Discord'un amacı dışına çıkan sunucular var. Bunları nasıl şikayet edebiliriz? Mail atıyorum hep aynı şeyi yazıyorlar. Discord programı üzerinden bildiriniz diye. Gerçek konuşucak birisi yok. Bot ile iletişim kuruyoruz sanırım. Şikayet ettiğim sunucular değil de. Etmediklerim kapanıyor? Bu şikayet ettiklerim kapansa keşke. Adam panel kullanıyor. Bildiriyorum. Sadece kısıtlama atıyorlar. Neden hesabı kapanmıyor? Ya da sunucusu kapanmıyor? Gerçekten sanal mafyaları sıkıcı. Türeme ya da başka bir anlamı varsa. Aynı onlardan yani bu kişiler. İlk başladığımda böyle şeylerin P'si bile yoktu.
Dua etmek şikayetten daha etkili bir çözüm bence.
3-4 yıl önce apaçık şekilde kuralları ihlal eden bir sunucuyu raporlamistim, hala ayakta ve aynı şekilde ihlal ediyor. Herhangi bir geri dönüş de almadım.
@2242, Discord'un moderasyonu leş. Raporları VPN ile atın. Konumu Almanya, Hollanda gibi Avrupa Birligi'ne üye bir ülke olmasına dikkat edin. Sonra https://discord.com/report ile şikayetinizi yollayın. Büyük ihtimalle ban yemezde deneyebilirsiniz. He bu arada paneldir, kişisel bilgilerin sahibinden izinsiz yayılmasıdır dolandırıcılık ihlaline giriyor ve hesabı kapattırabiliyor. Sunucu yerine mesaj mesaj raporlarsanız sonuç alabilirsiniz. Ancak Discord son zamanlarda çok hatalı ihlal attığı için kapatılan hesapları itiraza hemen açmaya başladı. Öneri olarak böyle ortamlardan ve insanlardan uzak durun. Gerekirse quit atıp, engel basın. Sunucu ban yediği sırada sunucuda olursanız sizin hesabınız da kalıcı ban yer.