Captain Skriniar 68
Başarılı
Şehirden sonra köye gelince tüm hayatı kaydı.
İlk sahiplenildiği zamanda böyleydi. Kaç kere veterinere götürdük ve sağlıklı teşhisi kondu. Damlalar kullandığımız halde bu durumda.Ona veterinerden pire damlası al ve ensesine damlat. Baksana yalanmaktan ne hale gelmis yavrucak. Lütfen bunu yap.
Teknovet markası al lütfen. 2 gun once kullandim suan kedim cok rahatladi. Hic pire kalmamis ustunde kontrol ettim. Buyuk boyundan alman lazim ona baya buyuk sizinki. Lütfen ihmal etmeyin kötü durumda kedi. Ayrica kedi twragiyla taramalisin cok kotu durumda buyuk ihtimal rahatsiz oluyordur.İlk sahiplenildiği zamanda böyleydi. Kaç kere veterinere götürdük ve sağlıklı teşhisi kondu. Damlalar kullandığımız halde bu durumda.
Yaptım hepsini. Sonuç bu şekil. Kullanmadığım marka kalmadı. Ayrıca ayağa kalkınca canlı gözüküyor tüyleri.Teknovet markası al lütfen. 2 gun once kullandim suan kedim cok rahatladi. Hic pire kalmamis ustunde kontrol ettim. Buyuk boyundan alman lazim ona baya buyuk sizinki. Lütfen ihmal etmeyin kötü durumda kedi. Ayrica kedi twragiyla taramalisin cok kotu durumda buyuk ihtimal rahatsiz oluyordur.
Tüyleri traş etmek fayda eder mi?İlk sahiplenildiği zamanda böyleydi. Kaç kere veterinere götürdük ve sağlıklı teşhisi kondu. Damlalar kullandığımız halde bu durumda.
Timarlanması lazım cok yalamis tuylerini bu psikolojisini bozar onun boyle devam ederse. Belki trasta iyi olur. Veteriner falan varsa soyleyebilir.
Oda etmedi. Kafasında ve kuyruğunda tüy bırakacak şekilde traş ettiğimiz halde böyle.