İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 31 Mayıs 2025 #11 Safak1 dedi: Gelemez olayı yok. Yeter ki planlama olsun. Şahsen köy yerinde yaşıyorum tabii özel çektirdim. Ama olmaz diye bir şey yok.1000/50 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Özel çektirildiğinin farkındayım. Sadece büyük şehirlerin merkezlerinde fiber yokken köyde olmasına şaşırmıştım.
Safak1 dedi: Gelemez olayı yok. Yeter ki planlama olsun. Şahsen köy yerinde yaşıyorum tabii özel çektirdim. Ama olmaz diye bir şey yok.1000/50 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Özel çektirildiğinin farkındayım. Sadece büyük şehirlerin merkezlerinde fiber yokken köyde olmasına şaşırmıştım.
S Safak1 Çalışkan Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 4 31 Mayıs 2025 #12 İtachi Uchiha dedi: Özel çektirildiğinin farkındayım. Sadece büyük şehirlerin merkezlerinde fiber yokken köyde olmasına şaşırmıştım. Genişletmek için tıkla... Aslında büyük şehirde çekmek daha zor. Belediyelerde kazı izni gibi oyalama oluyor. Havai olarak gayet de güzel çekiyorlar bulunduğum yerde neredeyse her yerde havai olarak çekili.
İtachi Uchiha dedi: Özel çektirildiğinin farkındayım. Sadece büyük şehirlerin merkezlerinde fiber yokken köyde olmasına şaşırmıştım. Genişletmek için tıkla... Aslında büyük şehirde çekmek daha zor. Belediyelerde kazı izni gibi oyalama oluyor. Havai olarak gayet de güzel çekiyorlar bulunduğum yerde neredeyse her yerde havai olarak çekili.