Böyle bir şey normal değil elbette ama aynı yerde aynı manzarayla karşılaşıyorum sürekli. X bir şehirde, x bir kozmetik mağazasında balina gibi kilo almış 2-3, 3-4 tane köpek uyuyor mağazanın ortasında ne zaman denk gelsem. Sonra geçen denk geldim, bir dükkanın önünde şehrin ortasında 5-6 köpek var koşturuyorlar ve kimse oralı bile değil.
Ben de kimsenin ses etmediği yerde ses çıkarmadan böyle toplu köpekleri gördüğüm an oradan uzaklaşıyorum. Geçen tenha bir yerde 1 tanesi üzerime doğru koştu uzak mesafeden, ben hafiften hızlı adımlarla başka yere doğru gittim ve baktım köpek duracak gibi değil ve köpeğin restine rest çekip durdum ve köpeğe hamle yapacak gibi davranınca köpek korkup kaçtı. Lakin 1 tane değil de grup olsalardı ne yapardım bilmiyorum.
Sizin görüşünüz nedir bu konu hakkında?
Ben de kimsenin ses etmediği yerde ses çıkarmadan böyle toplu köpekleri gördüğüm an oradan uzaklaşıyorum. Geçen tenha bir yerde 1 tanesi üzerime doğru koştu uzak mesafeden, ben hafiften hızlı adımlarla başka yere doğru gittim ve baktım köpek duracak gibi değil ve köpeğin restine rest çekip durdum ve köpeğe hamle yapacak gibi davranınca köpek korkup kaçtı. Lakin 1 tane değil de grup olsalardı ne yapardım bilmiyorum.
Sizin görüşünüz nedir bu konu hakkında?