Tarih ve Coğrafya için 1 ay ayırsam, Matematik ve Türkçe zaten var, Vatandaşlık vb. de bakarım, diyorum. En azından yedek kapım olur; üniversite sınavında Tıp falan getiremezsem gitmem üniversiteye.
Memurluğa bakarım, günde iki saat çalışıp kalan sürede Reels izleyebilirim.
Matematik ve Türkçe, YKS'den bin kat daha kolay. Pratik yapmayı ihmal etmemek gerek yine de, Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık ve Güncel Bilgiler için de baz alınca totalde 2 ayda rahatlıkla 80-90 arası bir puan alırsın.
Matematik ve Türkçe, YKS'den bin kat daha kolay. Pratik yapmayı ihmal etmemek gerek yine de, Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık ve Güncel Bilgiler için de baz alınca totalde 2 ayda rahatlıkla 80-90 arası bir puan alırsın.
Günlük çalışma süreni az tutacağını düşünerek bu şekilde tavsiye ettim. 2 saat biraz az kalıyor çünkü Ortaöğretim KPSS yine sıralama işi ve bu alandan alınan alımlarda puan çok önemli. Genelde mülakatsız alım olduğu için KPSS puanı en yüksek kişi girebiliyor. Şahsen senin yerinde olsam okurken memur olarak da çalışırdım. O sebeple 90 ve üstü almanı tavsiye ederim. Yoksa 1 ay da yeter 15 gün de yeter.
Ek olarak YKS'de olmayan Sayısal ve Sözel mantık da işin içine giriyor.
Deniz Hoca'dan Türkçe için takip edebilirsin. Matematik için ise aklına neresi yatarsa.
Günlük çalışma süreni az tutacağını düşünerek bu şekilde tavsiye ettim. 2 saat biraz az kalıyor çünkü Ortaöğretim KPSS yine sıralama işi ve bu alandan alınan alımlarda puan çok önemli.
Ben 2 saat çalışmayı memur olduktan sonrası için demiştim. Genelde memurlar çalışmadıkları için Ti'ye almıştım. 1 ayımı tamamen KPSS'ye ayırırım diye düşünüyorum.
Ben 2 saat çalışmayı memur olduktan sonrası için demiştim. Genelde memurlar çalışmadıkları için Ti'ye almıştım. 1 ayımı tamamen KPSS'ye ayırırım diye düşünüyorum.
Pardon, ben yanlış algılamışım. Ancak dediğin gibi 2 saat çalışma da yok zaten... Ortaöğretim KPSS ile girebileceğin en iyi meslek Zabît Katipliği diye düşünüyorum.