31448

Becerikli
Selam. KPSS koçu tutmayı düşünüyorum. Ve araştırdığım zaman aylık 1.500 TL'den 3.000 TL'ye kadar fiyat bilgisi aldım. Kısacası KPSS koçu tutarken neye dikkat etmek gerekir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şu an kuzenimle Kpssye hazırlanıyoruz. O Ağustos gibi tuttu bir koç tutmuştu 2000 lira mı ne vermişti. Ama tuttuğu koçun bir faydasını görmedim dedi 1 ay sonra iptal etti. Bana dediği şeyleri zaten ben yapıyorum önemli hiçbir tavsiye vermedi diyordu. Alışılageldik şeyler söyleyip geçiştiriyor diyordu. Koç tutmak istiyorsanız buna dikkat edin, sizi başından savan biri olmasın..

Şu an kuzenimle KPSS'ye hazırlanıyoruz. O ağustos gibi tuttu bir koç tutmuştu 2000 lira mı ne vermişti. Ama tuttuğu koçun bir faydasını görmedim dedi 1 ay sonra iptal etti. Bana dediği şeyleri zaten ben yapıyorum önemli hiçbir tavsiye vermedi diyordu. Alışılageldik şeyler söyleyip geçiştiriyor diyordu. Koç tutmak istiyorsanız buna dikkat edin, sizi başından savan biri olmasın.

Anladım hocam cok teşekkür ederim ayrıca sizce aşağıda linklerini verdiğin hangi koçu tercih etmek mantıklı olur acaba?

1.hoca:
Fiyat:3.000 TL.

2.hoca:
Fiyat:3.000 TL.

3.hoca:
Fiyat:2.400 TL.

4.hoca:
Fiyat:1.800 TL.

5.hoca:
Fiyat:1.700 TL.

6.hoca:
Fiyat:1.500 TL.

Hocam
Bu isimleri pek tanımıyorum koçlukları nasıldır bilemem. Ama bu işlerde bir risk alınacaksa bu sınavdan derece yapmış insanlardan koçluk almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. En azından böyle bir şeyi deneyecekseniz bu gönderdiğiniz isimlerden derece yapmış olanlardan birini deneyebilirsiniz. Ayrıca gönderdiğiniz isimlere biraz baktım 1-3 ve 5. isimlerin derece yapmışlar. Bunlardan birini tercih edebilirsiniz. Ama kendinizi illa bir koçla şartlandırmayın. Bugün elimizin altında her türlü teknoloji var. İstediğiniz ders programını, takibinizi AI ile sağlayabilirsiniz. Herhangi bir şey sormak isterseniz buradayım 😀

Hocam.

Bu isimleri pek tanımıyorum koçlukları nasıldır bilemem. Ama bu işlerde bir risk alınacaksa bu sınavdan derece yapmış insanlardan koçluk almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. En azından böyle bir şeyi deneyecekseniz bu gönderdiğiniz isimlerden derece yapmış olanlardan birini deneyebilirsiniz. Ayrıca gönderdiğiniz isimlere biraz baktım 1-3 ve 5. isimlerin derece yapmışlar. Bunlardan birini tercih edebilirsiniz. Ama kendinizi illa bir koçla şartlandırmayın. Bugün elimizin altında her türlü teknoloji var. İstediğiniz ders programını, takibinizi AI ile sağlayabilirsiniz. Herhangi bir şey sormak isterseniz buradayım 😀

Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca 10.sınıf derslerine nasıl calışabilirim yaşıtlarımın çoğu sınavlarda denemelerde 10.sınıf sorularını rahatlıkla cözerken ben okulda evde masa başında soruyla 1 saat boş boş bakışıyorum lise ve ortaokul konularının coğuda bende olmadığı icin konu eksiğimi nereden kapatıcağıma kendime uygun nasıl progam yapacağımı bilmiyorum açıkçası.

Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca 10.sınıf derslerine nasıl calışabilirim yaşıtlarımın çoğu sınavlarda denemelerde 10.sınıf sorularını rahatlıkla cözerken ben okulda evde masa başında soruyla 1 saat boş boş bakışıyorum lise ve ortaokul konularının coğuda bende olmadığı icin konu eksiğimi nereden kapatıcağıma kendime uygun nasıl progam yapacağımı bilmiyorum açıkçası.
Lise için tavsiye vermem doğru olmaz. Çünkü ben meslek lisesi çıkışlıyım, o zaman bu derslere pek çalışmazdım, çalıştığım zaman da gider bölüm derslerime çalışırdım. Bir YKS senesi ve şimdiki KPSS sürecimde Matematik, Türkçe gibi dersleri çalıştığımı söyleyebilirim. Lise dönemlerim biraz daha mesleki alan üzerine gitti..