KPSS Lisans için kaynak tavsiyesi

Yeniçocuk 1

Üstün
Yer
Orodruin
Merhaba. KPSS lisans için kaynak önerileriniz nelerdir? Video ders notları veya konu anlatımlı kitaplar, soru bankası, paragraf soru bankası alınır mı? YouTube üzerinden izleyip kağıda not alıyorum.

Merhaba. KPSS lisans için kaynak önerileriniz nelerdir? Video ders notları veya konu anlatımlı kitaplar, soru bankası, paragraf soru bankası alınır mı? YouTube üzerinden izleyip kağıda not alıyorum.
52 gün gibi bir süre kaldı. Seviyen nasıl ne durumdasın? Önce bunu tespit etmen lazım.

Coğrafya+Tarih ders notu şart. Yazarak yetiştiremezsin.

Sen mevzunu biraz daha detaylandır , fikir alışverişi yaparız.

Ben girmeyecektim aslında torpil olaylarından dolayı sonra aniden gireyim dedim. Geçen günlerden beri ders dinleyip not alıyorum. Tarihim iyidir. DGS için zamanında paragraf çözüyordum. DGS'de 23 doğru 4 yanlış vardı paragraf.

Matematik pek iyi değil. En kötü 10 veya 15 net(belki) fena olmaz. Hedefim 80 ve üstü değil ama 70 veya 80'i en kötü 65 üstü alsam fena olmaz. Türkçe sadece paragraf üzerinden ilerleyeceğiz.

Paragraf için videolar izleyerek vakit kaybetme. Rutin bir şekilde günlük soru çöz. Takıldığın konu olursa kısaca izlersin.
Coğrafya, Tarih tekrar kamplarına bakabilirsin + Ders notuyla desteklersin. Burada da bol bol soru çözmen lazım. Soru bankası kısmı sana kalmış. Maddi durumun iyiyse çözdükçe al. Yok değilse PDF yolu gözükür.
1 adet matematik SB
Tarih+Coğ ders notu olsun.
Gerisi senin cebine kalmış

Paragraf için soru bankası alacağım da PDF almak daha mı iyi yoksa direkt kitap mı? Matematik için video izleyeceğim. Günde 12 saat işte çalışıyorum. Kaliteli şekilde olur mu pek bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…