Çıkan soruları bir bir çözmüştüm 1 ay önce. Bugün Ön Lisans'a girdim, o Türkçe soruları neydi öyle? Okuduğumu anlayamadım. Çok berbat bir net bekliyorum. Çözdüğüm 6 Matematik sorusu büyük ihtimal yanlış. Son 10 dakika kala 6 Matematik sorusu çözmeye çalıştım, sanırım hızlıca çözdüğüm için yanlışlar. İzlediğim bir kanal ilk 2 sorusunu çözdü ve yanlış, gerisini kontrol etmek istemedim.
Kısacası Türkçe için boşuna kendimi yırtmışım, dil bilgisi diye. Roman açıp okusam daha kârlı çıkardım. Son gün 240 soru çözdüm, çözmez olaydım, keşke 1 hafta önceden bıraksaydım çalışmayı.
Neyse, benim kötü geçti tamamen heyecan ve hayat şartları gereği evde deliyle yaşıyorum, uykumu alamadım, stresli stresli girdim sınava. Çok şey yazardım fakat gerek yok. Sizlerle paylaşmak istedim. Sosyali KPSS için bırakmıştım, keşke bırakmasaydım, en azından burada vakit harcarken ailemin saçmalıklarından uzaklaşıyordum. Neyse, artık Antalya'da kalacak yerli bir iş buldum, anlaşabilirsem gideceğim, büyük ihtimal bu hafta.
Sizlerde durumlar nasıl?