Yiğidowski 3 Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.039 Çözümler 2 Beğeniler 358 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 21:00 #1 Merhaba, KPSS ortaöğretim için başvuru yaparken sınav tarihinde üniversite için Ankara'da olacağım için Ankara ilçelerini seçtim ama "merkez il seçebilirsiniz" uyarısı çıktı. Ankara'yı seçmenin bir yolu var mı?
Merhaba, KPSS ortaöğretim için başvuru yaparken sınav tarihinde üniversite için Ankara'da olacağım için Ankara ilçelerini seçtim ama "merkez il seçebilirsiniz" uyarısı çıktı. Ankara'yı seçmenin bir yolu var mı?
Emir 101 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.184 Makaleler 10 Çözümler 88 Beğeniler 4.091 Bugün 21:01 #2 Birkaç önceki adıma gelerek adres yerini Ankara ili içerisinde olan bir yer yapman lazım. Aksi hâlde Ankara merkezini seçemezsin.
Birkaç önceki adıma gelerek adres yerini Ankara ili içerisinde olan bir yer yapman lazım. Aksi hâlde Ankara merkezini seçemezsin.
KS KS Yiğidowski 3 Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.039 Çözümler 2 Beğeniler 358 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 21:02 #3 Emir dedi: Birkaç önceki adıma gelerek adres yerini Ankara ili içerisinde olan bir yer yapman lazım. Aksi hâlde Ankara merkezini seçemezsin. Genişletmek için tıkla... Peki, yurtta kalıyorum. Yurt adresi versem olur mu? MERNİS'te olan bilgilerle farklı olması adresin sorun yaratır mı?
Emir dedi: Birkaç önceki adıma gelerek adres yerini Ankara ili içerisinde olan bir yer yapman lazım. Aksi hâlde Ankara merkezini seçemezsin. Genişletmek için tıkla... Peki, yurtta kalıyorum. Yurt adresi versem olur mu? MERNİS'te olan bilgilerle farklı olması adresin sorun yaratır mı?
Emir 101 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.184 Makaleler 10 Çözümler 88 Beğeniler 4.091 Bugün 21:03 #4 Yiğidowski dedi: Peki yurtta kalıyorum. Yurt adresi versem olur mu? Merniste olan bilgilerle farklı olması adresin sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmaz. Ben de Ön Lisans KPSS için aynısını yaptım. Adres olarak gideceğim yerdeki üniversiteyi yazdım, ne olacak ki?
Yiğidowski dedi: Peki yurtta kalıyorum. Yurt adresi versem olur mu? Merniste olan bilgilerle farklı olması adresin sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmaz. Ben de Ön Lisans KPSS için aynısını yaptım. Adres olarak gideceğim yerdeki üniversiteyi yazdım, ne olacak ki?
KS KS Yiğidowski 3 Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.039 Çözümler 2 Beğeniler 358 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 21:07 #5 Emir dedi: Sorun yaratmaz. Ben de Ön Lisans KPSS için aynısını yaptım. Adres olarak gideceğim yerdeki üniversiteyi yazdım, ne olacak ki? Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
Emir dedi: Sorun yaratmaz. Ben de Ön Lisans KPSS için aynısını yaptım. Adres olarak gideceğim yerdeki üniversiteyi yazdım, ne olacak ki? Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.