EnPara üzerinden findeks raporumu aldım. Gerçekten bankalarla aram bozuktu. Ardından YapıKredi hesabı açtım. İşlemlerimi o banka üzerinden yapmaya başladım. Fatura ödedim, satın alımlar yaptım. Başta kredi kartı bile vermiyordu, biraz hareket olduktan sonra 5 bin limit verdi. Ben de her ay beş bin liralık harcamamı o kart ile yapı bir sonraki ay borcun tamamını ödedim. Hiç minimum ödeme yapmadım. 8-10 ay sonrasında 170 bin civarı limit verdi.
Kısacası kullanın ve tam ödeme yapın. Benim tecrübem bu yönde.

Enpara üzerinden Findeks raporumu aldım. Gerçekten bankalarla aram bozuktu. Ardından Yapı Kredi hesabı açtım. İşlemlerimi o banka üzerinden yapmaya başladım. Fatura ödedim, satın alımlar yaptım. Başta kredi kartı bile vermiyordu, biraz hareket olduktan sonra 5 bin limit verdi. Ben de her ay beş bin liralık harcamamı o kart ile yapı bir sonraki ay borcun tamamını ödedim. Hiç minimum ödeme yapmadım. 8-10 ay sonrasında 170 bin civarı limit verdi.
Kısacası kullanın ve tam ödeme yapın. Benim tecrübem bu yönde.

Bende bir bankaya başvuru yapıp onun kredi kartını kullanarak not arttırsam olur mu acaba?

Hocam ne dersiniz? Yeni müşteri kampanyasından yararlanmama yeter mi?
Kredi puanınız gerçekten çok düşükmüş. Kanıtlı geliriniz olmasına rağmen hem de. Benim henüz daha sigorta girişim hiç olmadı ona rağmen 1.450 kredi puanım var. Hesabınıza giren para miktarını arttırın.