NeonCircuit

Uzman
Geçtiğimiz aylarda Yapı Kredi maaş hesabı açmıştım, yanına da World Gold verdiler. World Gold'un içinde 2.000 TL kullanılabilir limit vardı, o limiti ben kullandım. Kart kullanıma açılmış oldu değil mi? Senelik ücretini ödemem gerek sene sonunda sanırım?
Bir de oradaki 1.741 TL ne oluyor?

IMG_4519.webp

IMG_4520.webp

Hesap kesim tarihine kadar olan borcun güncel dönem borcun oluyor. 1741 TL yatırman lazımmış karta. Bankayı arayıp kart aidatını iptal ettirebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.741 TL harcama yaptığınız tutar ama henüz hesap kesimi gelmediğinden güncel borç olarak görünüyor. Hesap kesimi olduğunda kalan hesap özeti borcu olarak görünecek ve onu ödeyeceksiniz.

1.741 TL harcama yaptığınız tutar ama henüz hesap kesimi gelmediğinden güncel borç olarak görünüyor. Hesap kesimi olduğunda kalan hesap özeti borcu olarak görünecek ve onu ödeyeceksiniz.
He anladım. Şu anlık daha kullanmıyorum kartı. Aktif olarak kullandığım kart değil. Yani ay sonu bu ücret istenilecek değil mi? Peki bu aylık değil de, Ekim ayının sonunda ödeyebilir miyim acaba?

He anladım. Şu anlık daha kullanmıyorum kartı. Aktif olarak kullandığım kart değil. Yani ay sonu bu ücret istenilecek değil mi? Peki bu aylık değil de, Ekim ayının sonunda ödeyebilir miyim acaba?
En azından asgari tutarın biraz üstünü ödemelisiniz, yoksa kredi puanınız olumsuz etkilenir. Asgari tutarı ödeseniz de yeterli olur ama hiç ödemeyip de bir sonraki ay ödemek maalesef ki olmaz.