Merhabalar, kredi kartımı aidatlarından ötürü değiştirmeyi planlıyorum bu sayede bankamı da değiştirmeyi düşünüyorum. (Enpara dışında önerebilirsiniz.) Genel olarak aradığım kriterleri aşağıda belirtiyorum:
Arayüzü kullanışlı olursa iyi olur,
Kredi kartından aidat almamalı/alıyorsa bile kolayca iade etmeli ya da yerine ödül vermeli beni orada tutmalı,
Kredi kartı ile fatura ödemelerinde fark almamalı,
Kuveyt Türk, fatura ve EFT/havaleden ücret almıyor. Kampanya olsun diyorsanız tercih edilecek kart değil fakat bahsettiğiniz hiçbir işlemden ücret kesmez. Katılım bankası olmasından dolayı.
Ben Yapı Kredi veya Garanti öneririm. Taksit imkânları ve puan kampanyaları daha iyi bankalar. İkisinde de aidatsız kartlar mevcut. Garanti fatura talimatından komisyon alıyor fakat Yapı Kredi'yi bilmiyorum. Babamdan almıyordu en son. 25 yıldır müşteri olmasından dolayı da olabilir. MH'lerini arayıp sorun isterseniz o konuyu.
Kuveyt Türk, fatura ve EFT/havaleden ücret almıyor. Kampanya olsun diyorsanız tercih edilecek kart değil fakat bahsettiğiniz hiçbir işlemden ücret kesmez. Katılım bankası olmasından dolayı.
Ben Yapı Kredi veya Garanti öneririm. Taksit imkânları ve puan kampanyaları daha iyi bankalar. İkisinde de aidatsız kartlar mevcut. Garanti fatura talimatından komisyon alıyor fakat Yapı Kredi'yi bilmiyorum. Babamdan almıyordu en son. 25 yıldır müşteri olmasından dolayı da olabilir. MH'lerini arayıp sorun isterseniz o konuyu.
Teşekkür ederim, aidatsız kredi kartları bildiğim kadarıyla kampanyalara falan dahil olamıyordu çoğu bankada. Fakat Garanti Flexi isimli kartı dahil olabiliyormuş o bir adım öne çıktı. Yalnız, EFT/Havale'si ücretli ve faturalardan komisyon alıyorlarmış... + ve - olarak not ettim bunları, bakacağız bakalım. Ek olarak KuveyTürk'ten alkol gibi alışverişler yapılamıyor diye duymuştum doğru mu yanlış mı emin değilim.
Teşekkür ederim, aidatsız kredi kartları bildiğim kadarıyla kampanyalara falan dahil olamıyordu çoğu bankada. Fakat Garanti Flexi isimli kartı dahil olabiliyormuş o bir adım öne çıktı. Yalnız, EFT/Havale'si ücretli ve faturalardan komisyon alıyorlarmış... + ve - olarak not ettim bunları, bakacağız bakalım.
Flexi kart alıp onun üzerinden sanal kart açarak ücretli kampanyalara katılabiliyorsunuz. Bende Bonus Genç var. Öyle kullanıyorum. Ücretli kampanyalara katılmak isterseniz 45 TL ücret alıyor fakat çoğu kampanya ücretsiz genelde.
Ben Kuveyt Türk + Garanti kullanıyorum. Nakit para Kuveyt'te, kredi kartı Garanti'de. Öyle bir kullanımda yapabilirsiniz.
Ek olarak şu anlık aidatlı kart almanızı önermem. Bankada bir geçmiş sağladıktan sonra aidatlı kart alıp ücret aidesi talep edin derim. Yeni müşteriye iade sağlayacaklarını sanmam.