• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Kredi kartı taksitli alışverişte iade işlemi nasıl işliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusufumm07

Üstün
3 taksitle PS5 Slim aldım diyelim ve bozuk çıktı, iade ettim. Aydan aya taksit iadesi mi olacak? Süreç nasıl işliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı limiti eskiden her ay taksit tutarında yükseliyordu ama artık limitin tamamı iade oluyor hiç alışveriş yapmamış haline dönüyor.

Son ödeme tarihini geçerse ne olur iade gecikirse? Hocam bilmediğimden soruyorum.

Örnek verelim 1.000 TL alışveriş yaptınız her ay +1000 ve -1.000 TL olmak üzere gözüküyor. Çünkü siz alışverişi yaparken tam fiyat üzerinden taksitlendirerek alıyorsunuz.

Örnek verelim 1.000 TL alışveriş yaptınız her ay +1000 ve -1.000 TL olmak üzere gözüküyor. Çünkü siz alışverişi yaparken tam fiyat üzerinden taksitlendirerek alıyorsunuz.
11.000 TL'yi 3 taksit yaptım, 11.000 TL geri mi yatacak iade olursa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…