Sukru

Başarılı
Borcum olan 2 adet kredi kartım var ve her ikisini de bir gün bile geçirmeden eksiksiz bir şekilde ödüyorum. Hatta önümüzdeki ay bir tanesinin borcu tamamen bitmiş olacak. 7 Temmuz 2025 tarihinde 1484 puan olup "İyi" durumda olan kredi notum bugün itibariyle 17 puan düşerek 1467 puana gerilemiş ve haliyle notum "Az Riskli" bölüme geçmiş.

Herhangi bir kredi vs. çekmedim yukarıda söylediğim gibi sadece borçlarımı düzenli bir şekilde ödemeye devam ediyorum ama puanım yine de düşüş gösteriyor. 17 puanlık bir düşüşü kafama taktığımdan değil ama durduk yere düşmesi çok garip geliyor. Bunun sebebi ne olabilir?

2025-11-06 00_21_00-- Findeks Kredi Notları - Dosya Gezgini.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Borcum olan 2 adet kredi kartım var ve her ikisini de bir gün bile geçirmeden eksiksiz bir şekilde ödüyorum. Hatta önümüzdeki ay bir tanesinin borcu tamamen bitmiş olacak. 7 Temmuz 2025 tarihinde 1484 puan olup "İyi" durumda olan kredi notum bugün itibariyle 17 puan düşerek 1467 puana gerilemiş ve haliyle notum "Az Riskli" bölüme geçmiş.

Herhangi bir kredi vs. çekmedim yukarıda söylediğim gibi sadece borçlarımı düzenli bir şekilde ödemeye devam ediyorum ama puanım yine de düşüş gösteriyor. 17 puanlık bir düşüşü kafama taktığımdan değil ama durduk yere düşmesi çok garip geliyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Eki Görüntüle 199222
Hemen güncellenmiyor, en son ekstrenizi ne zaman ödediniz?

2 gün önce ödedim fakat dediğim gibi Temmuz ayından beri düzenli olarak ödeme yaptığım halde düşüş göstermesi biraz şaşırttı.
Yansıması biraz sürüyor hocam. 1 ile 2 haftayı buluyor. Geçen yaklaşık borcumun %80'ni aniden kapattım. Kredi notum sadece 35 puan arttı. :D

Hocam kredi çekmemişsiniz anladım fakat bu arada deneme için bile olsa herhangi bir kredi başvurusunda bulundaysanız ve olumsuz dönüş almanız bile durduk yere kredi notunuzu düşürebiliyor diye biliyorum, aklınızda bulunsun.