Öğrenciyim ve beklenmedik borçlara giriştim. Şimdi yaklaşık farklı farklı kartlara borcum var. Bir o kadar da elden borcum var. Miktar yaklaşık 25 bin civarı. Dijital kredi başvurularım onaylanmıyor. Kredi çekerek tek kalemde toplamak istiyorum. Sigortam yok şu anda. Şubeye gitsem kredi ihtimalinde bir değişiklik olur mu?

Öğrenciyim ve beklenmedik borçlara giriştim. Şimdi yaklaşık farklı farklı kartlara borcum var. Bir o kadar da elden borcum var. Miktar yaklaşık 25 bin civarı. Dijital kredi başvurularım onaylanmıyor. Kredi çekerek tek kalemde toplamak istiyorum. Sigortam yok şu anda. Şubeye gitsem kredi ihtimalinde bir değişiklik olur mu?
Beyan edecek gelirin veya üzerine bir taşınır, taşınmaz veya kefil yoksa alamazsın.

Kredi değil de, KMH yani Akbanktaki adıyla Artı Para, Vakıfbanktaki adıyla Ek Hesap kovala. Bana ek hesabı daha kolay verdi Akbank. Başvurularımı normalde şubeye yönlendiren Garanti de çöktüğü zaman başvurunca 100 bin limitle açtı. Eğer KYK alıyorsanız harçlık avansınızı iptal ettirip, gerçek KMH alıp %5 faizle de çekebilirsiniz.