Arkasında kimler duruyor derken sahiplerinden mi bahsediyorsun?

Buradan Kriptoyu takip edebilirsin ek olarak Coinlerin kimler tarafından oluşturduğunu bulmak için 2 dakikanı ayırıp Google ile bulabilirsin.

Bazı Coinler şirketler,şahıslar veya anonim olarak oluşturuluyor.

Arkasında kimler duruyor derken sahiplerinden mi bahsediyorsun?

Buradan Kriptoyu takip edebilirsin ek olarak Coinlerin kimler tarafından oluşturduğunu bulmak için 2 dakikanı ayırıp Google ile bulabilirsin.

Bazı Coinler şirketler,şahıslar veya anonim olarak oluşturuluyor.
Hocam tam olarak şöyle. Örnek veriyorum YTD ama BLUM projesinin arkasında Binance duruyor. Ne bileyim CZ takip ediyor. Elon Musk takip ediyor bu projeyi gibi gibi diyorlar ya onu diyorum.

Hepsi için diyemem ama geleceğin parası bu olacak.

Arkasında kim var dersen şu an tamamen 3 kağıtçıların elinde istedikleri gibi düşürüp istedikleri gibi çıkarıyorlar.

İlgini çeken coin varsa white paper dokümanını incele.

Hepsi için diyemem ama geleceğin parası bu olacak.

Arkasında kim var dersen şu an tamamen 3 kağıtçıların elinde istedikleri gibi düşürüp istedikleri gibi çıkarıyorlar.
Geleceğin parası olmayacak. Kripto paralar şu an tamamen keriz sirkeleme ağı. İşte arada birkaç kazanan oluyor, o kadar.

Neye göre inip çıktığınızı anlamak ya da yargılamak mümkün değil. Bana kalırsa içeride para da yok. Belli bir para koymuşlar sisteme, takla attıra attıra döndürüyorlar sistem içinde.

O para bitince de ICP, NEO, FTT ya da LUNA'da olduğu gibi bir facia yaşanıyor.