Hocam dediğiniz terimlerden hiç anlamıyorum. Amcamın hesabı bu. Bir arkadaş yardım etti onunla aldık falan dedi. Güncelleme olmuş güncellemeden sonra bakiye 0 düşmüş.
Arkadaş sizin bakiyeyi boşaltmamıştır umarım.. hesaplarıma göre sadece metawardan 261 dolar kadar bakiye bulunuyor.

Hocam edeleri bscbs üzerinse gözüküyor. Sorun çekmek.
Paranızı USD ye dönüştürmeden çekemezsiniz bunu anlatmaya çalışıyorum. Bunu da linkini bıraktığım güvenilir marketlerden yapmanız gerekecek. Sonra swap (yani tokeni dolara dönüştürmek) yaptıktan sonra metamask den banka hesabınızın bağlı olduğu marketlere (binance-paribu-coinbase vb) göndermek.. oradan da banka hesabınıza dolar veya TL cinsinden göndereceksiniz.

Paranızı USD'ye dönüştürmeden çekemezsiniz bunu anlatmaya çalışıyorum. Bunu da linkini bıraktığım güvenilir marketlerden yapmanız gerekecek. Sonra swap (yani tokeni dolara dönüştürmek) yaptıktan sonra MetaMask'den banka hesabınızın bağlı olduğu marketlere (Binance-Paribu-coinbase vb) göndermek. Oradan da banka hesabınıza dolar veya TL cinsinden göndereceksiniz.

Tamamdır sabaha haber veririm. Çooooook teşekkürler

Paranızı USD ye dönüştürmeden çekemezsiniz bunu anlatmaya çalışıyorum. Bunu da linkini bıraktığım güvenilir marketlerden yapmanız gerekecek. Sonra swap (yani tokeni dolara dönüştürmek) yaptıktan sonra metamask den banka hesabınızın bağlı olduğu marketlere (binance-paribu-coinbase vb) göndermek.. oradan da banka hesabınıza dolar veya TL cinsinden göndereceksiniz.
Hocam bu market hakkında pekte iyi yorumlar bulamadım.

Son düzenleme: