Kron XC 150 Pro ikinci vitese geçeren zorlanıyor

user427696a 2

Başarılı
Bisikletteki sorun şöyle başladı: 1 hafta önce ilk kez bisikletin zincir attı, arkaya düştü. 1. vites de sebebi sanırım yokuş çıkarken vitesi atmış olmam. Sonrasında ise dün yine yokuştayken vites'i 2'ye düşürmüştüm, o sırada ama biraz yorulunca 1'e aldım. Fakat 1'e aldıktan 5-10 saniye sonra tekrar zincir attı. Buradaki bisikletçiye götürdüm, zinciri düzeltti ve atmaması için 1 ve 9. vitesin kendi vidalarını sıktı biraz.

Sonrasında ise fark ettik ki bisiklet vites 2'de durmuyor. 3'ten 2'ye düşürünce anında kendini 1'e düşürüyor. 1'den 2'ye atınca çıkmıyordu, ancak diğer vitesler sorunsuzdu. Abi bana arka aktarıcı biraz eğilmiş dedi, hafif eliyle biraz çekerek düzeltti ama şimdi ise videodaki gibi vites 1'den 2'ye geçiyor ama zincirden ses geliyor. Ayrıca hemen geçmiyor, 1-2 tık ediyor ve sonunda zorla geçiyor. 3'ten 2'ye direkt düşüyor ama yine zincir sesi geliyor. Fotoğraflarda ilk fotoğraf (bisiklet tersken çekilmiş), vites 2'deki fotoğraf, diğer fotoğraf ise vites 7'deki fotoğrafı. Tekrar yeni fotoğraf çekebilirim ihtiyaç olursa. Bisikletin arka aktarıcısı komple değişmeli mi, farklı sorun mu var?

Video:

Bisiklet: Kron XC 150 Pro.
Detay: Sadece o vites de sorun var, vites 1'de videoda göründüğü gibi sorun yok. Aynı şekilde (3-9) arası da sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…