Kronik sorunu olmayan klavye önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmetali
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 450
  • Etiketler Etiketler
    klavye
Ben de K617 Fizz hakkında hiç sorun yaşayanı görmedim, aksine AK680'de tuşların çift basması veya rastgele basması sorunuyla karşılaşan birçok kişi gördüğüm için onu öneremedim.

Ben de K617 Fizz hakkında hiç sorun yaşayanı görmedim, aksine AK680'de tuşların çift basması veya rastgele basması sorunuyla karşılaşan birçok kişi gördüğüm için onu öneremedim.
Bende AK680 hakkında yaşayan görmedim. Herkes sesini, hissiyatını ve kalitesini çok sevmiş gibi duruyordu. K617 hakkında dediğim gibi benim bir yakınımda sorun yaşadığı için K617 Fizz önermedim.

Arkadaşlar bütçeyi en fazla 2K cikabilirim. Bu hafta bitmeden sipariş vermeliyim.

Hocam bunu alalım. Kablosu type a mi? Bazıları Type-C oluyor. Anakartımda type-C girisi yok.
Type-C ile geliyor ama bu sadece klavye tarafında. Kabloyun diğer ucu klasik USB-A, yani anakarta takacağın taraf bildiğimiz normal USB. Anakartında Type-C girişi olmasa da sorun olmaz, USB-A’ya takıp direkt kullanabiliyorsun.

Type-C ile geliyor ama bu sadece klavye tarafında. Kabloyun diğer ucu klasik USB-a, yani anakarta takacağın taraf bildiğimiz normal USB. Anakartında Type-C girişi olmasa da sorun olmaz, USB-a'ya takıp direkt kullanabiliyorsun.

Aula F75'ten iyi bir klavye mi bu onun da fiyatı 2180TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…