Söylemesi lazım. Bende bilemiyorum. Benim bildiğim AK680 daha çok övülen bir klavye. Tabii mükemmel bir klavye demiyorum hatta üsttede dedim bende gördüm diye. Ama genel baktığımda AK680 daha çok tercih ediliyor. Benim arkadaşımda yaşamıştı sorun. Birkaç tuşu basmamıştı. Yedek switcleri taktı gene de çalışmadı. İade etmek istemiş orada da kimse ilgilenmemiş anca 2 hafta sonra edebilmiş. En yakınımdan bilgi veriyorum. Sonra AK680 aldırdım kullanıyor şu an bir sorun yaşamadı. Tabii ben kullanmadım Reddit'ten çevremden ve forumlardan bakıp konuşuyorum ama AK680 daha çok övülen bir klavye kağıt üstünde.
Ben de K617 Fizz hakkında hiç sorun yaşayanı görmedim, aksine AK680'de tuşların çift basması veya rastgele basması sorunuyla karşılaşan birçok kişi gördüğüm için onu öneremedim.

Ben de K617 Fizz hakkında hiç sorun yaşayanı görmedim, aksine AK680'de tuşların çift basması veya rastgele basması sorunuyla karşılaşan birçok kişi gördüğüm için onu öneremedim.
Bende AK680 hakkında yaşayan görmedim. Herkes sesini, hissiyatını ve kalitesini çok sevmiş gibi duruyordu. K617 hakkında dediğim gibi benim bir yakınımda sorun yaşadığı için K617 Fizz önermedim.

Hocam bunu alalım. Kablosu type a mi? Bazıları Type-C oluyor. Anakartımda type-C girisi yok.
Type-C ile geliyor ama bu sadece klavye tarafında. Kabloyun diğer ucu klasik USB-A, yani anakarta takacağın taraf bildiğimiz normal USB. Anakartında Type-C girişi olmasa da sorun olmaz, USB-A’ya takıp direkt kullanabiliyorsun.