Detaylar
Kim cevapladı?Arlecchino
Başarılı
Aylık 51TL'den fazla elektrik harcayacak. Amaç ancak yatırım için para birimi toplamaksa mining mantıklı.
Aylık 51TL'den fazla elektrik harcayacak. Amaç ancak yatırım için para birimi toplamaksa mining mantıklı.
Ben toplanan parayı. Midas'a yatırmayı düşünüyorum. Mantıklı mıdır?
Arlecchino
Başarılı
Ben toplanan parayı. Midas'a yatırmayı düşünüyorum. Mantıklı mıdır?
O parayı kazanırken zarar edeceksiniz onu hesaplayarak yatırımınızı yapın. 7/24 çalışırsa aylık size 50TL getirip 150-200TL elektrik tüketecek.
O parayı kazanırken zarar edeceksiniz onu hesaplayarak yatırımınızı yapın. 7/24 çalışırsa aylık size 50TL getirip 150-200TL elektrik tüketecek.
Babam ödüyor faturaları
Yani yatırım tavsiyesi değildir. Doğru diyorsun. Bırakmalı mıyım? Yani 1050'Ti kullanıyorum. Hangi madencilik programını bulursam bulayım. Sonuç ayn mı olacak?
Arlecchino
Başarılı
Babam ödüyor faturaları.
Yani yatırım tavsiyesi değildir. Doğru diyorsun. Bırakmalı mıyım? Yani 1050'Ti kullanıyorum. Hangi madencilik programını bulursam bulayım. Sonuç ayn mı olacak?
Şu anda maalesef evet. ETH dönemi olsa kar bırakırdı. Fakat size kalmış faturaları babanız ödüyormuş. Ben tavsiye veremem sadece kar edemeyecek olduğunuzu söylüyorum gerisi sizde.
CRT_User
Yetkin
Gerçekten bakiye verecek mi? Eğer verirse günde 2 saat çalıştırmayı düşünüyorum. Farklı bir program öneriniz var mı? 1050 Ti ekran kartım var. Az çok 10 TL bile olsa kazanmak isterim.
Eki Görüntüle 186792
2020 yılında kryptex denedim güvenilirdi NiceHash ile pek farkı yok mining açısından, ama günlük 2 saate anlamsız olur ve aylık 50TL kazansan bile fee ücretlerine daha fazla ödemen gerekecek.