Türkiye'ye uzun zamandır gelmesi gereken modeldi, 10 Kasım'da gelmiş.
Renk gamutları muazzam derecede iyi.

1.webp

Kontrast olarak IPS ortalamanın en üstü diyebilirim.

2.webp

Parlaklık olarak yüksek.

3.webp

Ghosting testi;

4.webp

Sabit bir OverDrive ayarı yok.
OverDrive ayarı olarak;
320 Hz için FPS, rekabetçi oyunlar için Advanced mod.
Genel kullanım için standart mod.
10.999 TL gibi bir fiyata son derece güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modelde QD mi var acaba? Duz IPS modelde %162 sRGB Volume ilk kez goruyorum eger QD yoksa.

Fiyat bayagi iyi.
Sonuçlar absürt iyi. Msı ın QD monitörü %89 Adobe RGB çıkarken bu %96 çıkıyor, DCI-P3 de kafa kafaya. Parlaklık ve kontrast oranı da harika. G65B ye acımaz bu monitör benden söylemesi.
Desktop Screenshot 2025.11.13 - 21.01.46.26.webp
Desktop Screenshot 2025.11.13 - 21.02.14.28.webp

@birkanoztrk, OLED ile IPS kıyas edilemez. OLED de sonsuz kontrast oranı ve derin siyahlar var. Işık sızması, IPS glow gibi problemler yok. Bir de oledlerin tepki süresi aşırı iyi (0.3ms), haliyle OLED'ler yine hem bariz daha iyi gözükecek hem de daha seri olacak. 1500:1 kontrast Oled'in yanında vasat kalıyor.

Videosunu inceledim, renkler cidden çok güzel fakat oyun testi kısmına bakarsanız ekran oldukça mat duruyor. Enteresan gerçekten. Acaba gündüz mü çekilmiş ondan mı öyle duruyor anlayamadım.

Kıyaslayabilmeniz için bendeki AOC Q27G4ZR'nin videosunu da paylaşacağım. Şahsi fikrim YouTube videosu testlerinde KTC renkleri daha canlı fakat oyun testlerinde AOC daha başarılı. Her ikisinde de CS2 oynandığı kısmı inceleyip farkı gözlemleyebilirsiniz.

Son düzenleme: