Bütçe
4200

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhaba,

Bu üç monitör arasında kaldım. Bütçem 4.200 TL. Gigabyte modelini Parolapara cashback ile yaklaşık 4.100 TL'ye alabiliyorum. KTC modeli ise yaklaşık 4.050 TL civarında. R25I30 modelini ikinci el olarak buldum; kutulu, sorunsuz ve fiyatı 3.000 TL.

Bu monitörü kullanacağım sistemde bir tane bile online oyun oynamayacağım, sadece hikâyeli oyunlar oynayacağım. Tek önceliğim parlaklığının ve renk gamutunun yüksek olması; gecikme ve yenileme hızı benim için pek önemli değil.

Eğer bu kriterlere uygun başka bir öneriniz varsa duymak isterim, ancak cashback ile 4.600 TL'nin üstüne çıkmam imkânsız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem Gigabyte'dan yana olacak ama 3000TL Lenovo da kötü durmuyor değil ama alabiliyorken sıfır almanız daha iyi.

G24F-2, 24G2SPU ve G2412; ucu de ayni paneli kullanan ve ucu de yatay cizgi problemi yasatan kronik sorunlu modeller. Zamaninda cokca onerdik lakin uzun vadede kullanicilardan cokca sikayet gelince panel kaynakli problem oldugu kanisina vardik ve onermeyi biraktik cunku yasanan problemler hep sabit.

R25i-30, H25T7'den daha iyi bir monitor. R25i-30'dan yana olurdu secimim.

Güncelleme:
Bugün R25i-30 modelini elden almak için şehir dışına gittim. Ancak satıcı ile anlaşmış olmamıza rağmen ahlakaksız davranışları ve mesajlarıma yanıt vermemesi nedeniyle ürünü alamadım. Muhtemelen sıfır H25T7 modelini alacağım. Parolapara ile 3600TL falan denk geliyor.

G24F-2, 24G2SPU ve G2412; ucu de ayni paneli kullanan ve ucu de yatay cizgi problemi yasatan kronik sorunlu modeller. Zamaninda cokca onerdik lakin uzun vadede kullanicilardan cokca sikayet gelince panel kaynakli problem oldugu kanisina vardik ve onermeyi biraktik cunku yasanan problemler hep sabit.

R25i30, H25T7'den daha iyi bir monitor. R25i30'dan yana olurdu secimim.

Hocam R25I30 işi yattı, Max 4500TL hangi monitörü önerirsiniz? Parlaklık ön planda olacak şekilde.

Son düzenleme:
2. el alirim dersen HP Omen 25i ve 24G2U v1'e bakabilirsin. Normalde parlaklik oncelikli secenek olarak en iyisi 24G2SPU onerirdim lakin panel arizasi bu modelde yaygin.
H25t7 donanımarşivi incelemesinde 520nit çıkıyor. R25i-30 aynı incelemede 420nit çıkmıştı.

Yabancı kaynaklarda da 390, 430 ve 440nit çıktığını gördüm. Bu konuda çok iyi.
IMG_3734.webp

IMG_3735.webp

Marka da güvenilir.
IMG_3736.webp

Son düzenleme:
H25t7 donanımarşivi incelemesinde 520nit çıkıyor. R25i-30 aynı incelemede 420nit çıkmıştı.

Yabancı kaynaklarda da 390, 430 ve 440nit çıktığını gördüm. Bu konuda çok iyi.
Eki Görüntüle 166647
Eki Görüntüle 166648

Marka da güvenilir.
Eki Görüntüle 166649

KTC'ye marka bazinda isindigim soylenemez ama tercih konu sahibine kalmis. Yani 25 senedir panel ureten bir markanin monitorlerinde kendi paneli yerine CSOT kullanmasi tuhaf.

KTC'ye marka bazinda isindigim soylenemez ama tercih konu sahibine kalmis. Yani 25 senedir panel ureten bir markanin monitorlerinde kendi paneli yerine CSOT kullanmasi tuhaf.
Bence ısınılır hocam. Samsung, viewsonic, lg vb markalarla çalışıyor. Gamepower, james donkey vs değil. Ne olduğu belli. Yurt dışında da isim yapmaya başladı. 2021’e kadar ktc markalı ürün satmıyorlarmış, bu yüzden bilinirliği yok.

Samsung g4 de LG panel var hocam, firmalar her zaman kendi panelini kullanmıyor. Gerçi siz biilirsiniz de lafın gelişi diyorum işte.