KTC'den daha iyi genel olarak, alınır.M27Q2 QD alınır mı? Siz galiba onu kullanıyordunuz.
Detaylar
Kim cevapladı?RapidLemming955
Yetkin
Peki fiyat farkına değer mi? 13.000 TL civarındaydı en son.
Sorun yaşayanları ben de gördüm. O yüzden kafam karıştı. M27Q2 qd alınır mı? Siz galiba onu kullanıyordunuz.
Dediğiniz modelde güzel ara sıra CS oynayan birisi olduğunuz için indirimi kaçırıyorsanız onu alın ama benim önerim her şekilde Ktc'den yana sebebi ise arada 100Hz fark olması.
Bence renk doğruluğu farkı hissedilecek kadar değil 100Hz fark daha çok hissedilebilir ve öteki monitör daha pahalı.
RapidLemming955
Yetkin
Dediğiniz modelde güzel ara sıra CS oynayan birisi olduğunuz için indirimi kaçırıyorsanız onu alın ama benim önerim her şekilde Ktc'den yana sebebi ise arada 100Hz fark olması.
Bence renk doğruluğu farkı hissedilecek kadar değil 100Hz fark daha çok hissedilebilir ve öteki monitör daha pahalı.
Peki fiyat farkına değer mi? 13.000 TL civarında geziniyor şu an.
2K yüksek ayarlarda hangi ekran kartı ile +300 FPS alıyorsunuz? Ayrıca kullanan bir arkadaşım 165 Hz gibi hissettirdigini söylüyor. +165 Hz olunca 2K çözünürlükte bence üstü gereksiz.Bence renk doğruluğu farkı hissedilecek kadar değil 100Hz fark daha çok hissedilebilir ve öteki monitör daha pahalı.
Peki fiyat farkına değer mi? 13.000 TL civarında geziniyor şu an.
Kâr elde ettiğiniz değeri hissetmeniz için ikisini yan yana kullanmanız lazım yani aralarındaki farkı anlamak çok zor olacaktır renk paleti olarak.
Bence değmez imkan varsa ktc tercih edilmeli.
2K yüksek ayarlarda hangi ekran kartı ile +300 FPS alıyorsunuz? Ayrıca kullanan bir arkadaşım 165 Hz gibi hissettirdigini söylüyor. +165 Hz olunca 2K çözünürlükte bence üstü gereksiz.
MFG var hocam olmasa bile CS de oynayacakmış arkadaş. Zaten daha ucuz bir monitör.
RapidLemming955
Yetkin
Kâr elde ettiğiniz değeri hissetmeniz için ikisini yan yana kullanmanız lazım yani aralarındaki farkı anlamak çok zor olacaktır renk paleti olarak.
Bence değmez imkan varsa ktc tercih edilmeli.
MFG var hocam olmasa bile CS de oynayacakmış arkadaş. Zaten daha ucuz bir monitör.
Peki indirimi kaçırdığım senaryoda?
Kullanım amacı bu ise 2K bence fazlasıyla gereksiz.
RapidLemming955
Yetkin
CS dışı gerek yok zaten hocam. 9070 XT ile kullanacağım.2K yüksek ayarlarda hangi ekran kartı ile +300 FPS alıyorsunuz? Ayrıca kullanan bir arkadaşım 165 Hz gibi hissettirdigini söylüyor. +165 Hz olunca 2K çözünürlükte bence üstü gereksiz.
CS %5 ile %10 arası falan. Çoğunlukla hikayeli. Renk ve panel kalitesi daha önemli.Kullanım amacı bu ise 2K bence fazlasıyla gereksiz.
Zaten aktif 60 Hz kullanıyorum.
Sizin kaleminiz M27Q2 QD o zaman. İsterseniz konu açın orada tartışalım.CS %5 ile %10 arası falan. Çoğunlukla hikayeli. Renk ve panel kalitesi daha önemli.