KTC H27E6 monitörde oyunlarda renk sararması ve akıcılık sorunları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan genede şükür
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 325
  • Etiketler Etiketler
    ktc

genede şükür

Çalışkan
KTC H27E6 modelinde herhangi bir oyun açtığımda 10sn sonra ekran sararıyor. CS2'de 300Hz akıcılığı yok, 2.monitörümdeki 300Hz ile karşılaştırdığımda akıcılık bakımından sıkıntılı olduğu kendini belli ediyor. Ancak V-Sync ile hafif gecikme yaratsa da düzeliyor. Cihazda yazılımsal senkronizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum. Kendi DP kablosunu ve HDMI 2.1'i denedim, bir şey değişmedi. Monitörün KTC'nin orijinal Çin sitesinde güncel bir yazılımı var, onu kurarsam düzelir mi bilmiyorum. Eğer ki düzelmezse garanti kapsamına girmez diye şu anlık bir şey yapmadım.
Bu monitöre sahip olup bu problemleri yaşayan var mı acaba diye merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yazılım linkini paylaşabilir misiniz? Ben de aynı monitöre sahibim ve renk ile akıcılık sorunlarıyla boğuşuyorum.

Bu arada yazılım güncellemek biraz sıkıntılı bir işlem bu monitörlerde bilginiz olsun. KTC önermiyormuş normalde ancak bu tür sorunlar varsa başka seçenek yok gibi duruyor.

Linki maalesef paylaşamıyorum. KTC indirme merkezine tarayıcıyı Basitleştirilmiş Çince yaparak ulaşabiliyorsun. Gerçekten çok saçma ama Çince yapmadan olmuyor. Eğer isterseniz dosyayı mailden falan dosyayı direkt atabilirim. Yada başka bir yöntem aklınıza geliyorsa o şekilde de yapabiliriz. Bu arada elimde cihazın hem pc uygulaması hemde cihazın yazılım güncelleme dosyası var.

Akıcılık probleminden kastın CS2 gibi oyunlarda sanki ghostingden yada gecikmeden dolayı oyundan 300 fps üstü almana rağmen sanki 300hz değilmiş gibi hissettiriyor. Diğer bilgisayarımda 360hz oled monitör bağlı direkt karşılaştırma yapabiliyorum. VSync açınca bir nebze düzeliyor ama yine çok saçma.

Ben de o şekilde baktım ancak bu model için dosya bulamadım aldığım zamanlar. Google Drive'ye yükleyip link paylaşabilirsiniz dosya için. Paylaşırken de bağlantıya sahip olan herkes olarak değiştirmelisiniz.

Buraya yükledim KTCMCC Windows yazan dosya masaüstü uygulaması. Diğeri ise monitörün driveri.

Kurduktan sonra problemlerin düzelip düzelmediği hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Ben
Evet uyguladım.
Ben güncellemeyi uyguladım. İlk başta monitör sapıttı. Menüdeki sekmelerde herhangi bir yazı yazmıyordu. Monitörü tanımıyordu. Sonra bir şekilde manuel olarak giriş aygıtını seçip ayarlardan monitörü ingilizce yaptım. Ardındanda monitörün ayarlarından fabrika ayarlarında döndürdüm. Şu anda stabil kulanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…