Detaylar
Kim cevapladı?Bahsettiğiniz model H25T7 olabilir.
Şu KTC'ye bir türlü ısınamadım. Elimde Game Booster var; onu satıp üzerine koyup KTC almak istedim ama yorumlarda sorun yaşayan kullanıcı çok olmuş. O yüzden emin olamadım.
GameBooster alacağıma KTC alırım daha iyi.Şu KTC'ye bir türlü ısınamadım. Elimde Game Booster var; onu satıp üzerine koyup KTC almak istedim ama yorumlarda sorun yaşayan kullanıcı çok olmuş. O yüzden emin olamadım.
shiedae3 42
Üstün
Sizin bahsettiğiniz full hd 180Hz model. İnternete yazın 2K 180Hz native.
mustafagnc59 32
Başarılı
Aramazıda alan kullanan var mı acaba 2K monitör almayı düşünüyorum ama.
2 yıldır Game Booster kullandım, aktif olarak kullanıyorum. Gram ölü pixel veya onun dışında herhangi bir problem yaşamadım. Ekranında tek bir leke bile yok. Yan monitör olarak kullanıyorum zaten ana monitörüm MSI.
Ölü piksel şans işi alacağınız her monitörde olabilir. Okuduğunuz yorumları yazan kişilere bozuk denk gelmiş olabilir. Benim KTC H25T7'de 1 ölü piksel çıktı ekranın ortasında. Hepsiburada Premium müşterisi olduğum için ve ürün 30 gün içinde alındığı için yenisiyle değişim yapıldı.2 yıldır Game Booster kullandım, aktif olarak kullanıyorum. Gram ölü pixel veya onun dışında herhangi bir problem yaşamadım. Ekranında tek bir leke bile yok. Yan monitör olarak kullanıyorum zaten ana monitörüm MSI.