Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?Furkan Borak
Uzman
Philips Evnia 27' 240hz mi yoksa bu mu? Fiyatları aynı 3 piksel versiyonlu philipsi 6.900'e aldım. Bir de bu KTC var. Sizce KTC kullanmaya devam mı edeyim yoksa ktc 6.000 satıp philips'de mi kalayım?
@Furkan Borak bu ürünü kullanan kişilerden şikayet gelmedi henüz, tercih edilebilir.
Bahsettiğiniz ürünün tam modelini söyler misiniz?
Furkan Borak
Uzman
Philips Evnia 27M2N3501PA@Furkan Borak bu ürünü kullanan kişilerden şikayet gelmedi henüz, tercih edilebilir.
Bu modelin cızırtı sesi çıkarttığını belirttiler geçenlerde öneri konusunda, pek hakim değilim ama bu bütçelerde AOC tercih ederdim.
Furkan Borak
Uzman
Hocam KTC 27 inch 2K 180Hz monitörüm var. PTT AVM'de bu Philips model 6.700 TL'ye düşmüştü, 1-3 ölü pikselli. Monitör geldi, sorunsuz; ölü piksel bile yok. Ama hangisini kullanayım bilmiyorum.Bu modelin cızırtı sesi çıkarttığını belirttiler geçenlerde öneri konusunda, pek hakim değilim ama bu bütçelerde AOC tercih ederdim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam KTC 27 inch 2K 180Hz monitörüm var. PTT AVM'de bu Philips model 6.700 TL'ye düşmüştü, 1-3 ölü pikselli. Monitör geldi, sorunsuz; ölü piksel bile yok. Ama hangisini kullanayım bilmiyorum.
Eğer bahsettiğim sorunları yaşamıyorsanız evnia modelini kullanın tabii ki.
Furkan Borak
Uzman
Ekran kalitesi olarak KTC ile arasında çok fark var mı?Eğer bahsettiğim sorunları yaşamıyorsanız evnia modelini kullanın tabii ki.
Ekran kalitesi olarak ktc ile arasında çok fark var mı?
Ekran kalitesi hakkında bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem, ama önerilen bir model Hz farkı vs aynı fiyata aldığınız için onu tercih edin derim ama ölü piksel olmadığından emin olun.
Yeni konular
-
Elektronik ViewSonic VA3420C-2 34" kavisli UWQHD monitör 14.999 TL!
- Caner Uncu
-
-
-
Makine Çeviri DIVE or DIE Children of Rain Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
-