meteto
Gelişen
R27QE 1000 küsür tl daha hak ediyor mu sizce, ne özelliği var? Eğer çok daha kaliteli bir ürünse tercih edebilirim. Yoksa ktc ve gigabyte arasından hangisi daha iyidir?
Lenovo'nun bu monitörü MSI G274QPF e2'den de iyi midir hocam hangisini tavsiye edersiniz? Ya da bu fiyat bandına başka 2K monitör varsa önerebilirseniz.
G274QPF e2'nin parlaklığı 365 vs 500nit daha iyi ama Lenovo da 1150:1 kontrast oranı vs 1400:1 kontrast oranı sayesinde siyahları daha iyi gösteriyor. Hangisi daha çok işinize geliyorsa onu seçin. Benim şahsi seçimim 365nit çoğu senaryoda yeteceği için Lenovo olurdu, sizin daha yüksek maksimum parlaklığa ihtiyacınız varsa MSI seçebilirsiniz.
Sorun çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum, bunun için garanti veremem. Firmaların sağı solu belli olmuyor çünkü.O zaman Lenovo almak daha mantıklı sanırım. MediaMarkt'da daha ucuz R27qe oradan alınır mı, yoksa 1800 TL farkla hepsiburadan mı alınmalı? MediaMarkt sorun çıkarır mı?
Sorun çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum, bunun için garanti veremem. Firmaların sağı solu belli olmuyor çünkü.
G65b.Kusura bakmayın konuyu işgal ediyorum ama son bir soru daha sorayım. Karma oynayış için Samsung Odyssey G65B mi önerirsiniz Lenovo R27QE mi? Öğrenci indirimi düşünüyorum.