Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bende Kuba BM8 Pro var. Bununla tamamen ayni ancak kalin tekerli oldugunu dusun. Şu an 2000 km olmak uzere. Bugune kadar hic bakima goturmedim, fren balatalarini kendim degistirdim. Bir kac kez aktaricinin uzerine dogru dustu bisiklet. Aktarici yamuldu. Onu tamir ettirdim sadece. O da her bisiklette olacak bir sey. Yani motor, batarya falan bir sorun yasamadim daha. Bugune kadar surmedigim hava ve yol kosulu kalmadi. Cayirda surdum, tas uzerinde surdum, sahilde kumda surdum, asfaltta her gun suruyorum, yagmurda surdum, selde surdum, karda surdum, sisde surdum. Bugune kadar bir kez olsun yikamadim. Iki kisi ile 20 km yol yaptim, uc kisi ile 5 km yol yaptim, 5 kisi ile binmeyi denedik devrildik, yaz kis aktif olarak her gun 10 km yol yapiyorum. Bunun 5 km si yokus yukari. Yokus cidden dik ancak rahat sekilde cikiyorum. Bisiklet rahat etsin istersem zorlamiyorum ve 10 km ile cikiyor. Zorlarsam 20 bazen 25 ile cikiyor. Bisikleti ilk aldigim zamanlar 20 30 km rahatca yokus cikiyordu ancak aradan gecen iki yilda motor performansi bir tik zayifladi diyebilirim. Batarya full iken eski performansi veriyor ancak 10 km sonra performansi cok dusuyor, yine de dedigim gibi yokus yukari 10 15 km hizlarla zorlanmadan cikiyorum. Menzil 40 km idi ilk basta ancak artik 30'a dustu. Yine de zorlasam 40 oluyor ancak 30 ile 40 km arasini giderken cok yavas gidiyor. Beni de yoruyor kendini de. O yuzden 30 km'den sonra sarja takiyorum. Bugune akdar bilgisayar kasasi, monitor, muhabbet kusu, kus kafesi gibi her turden seyi arkaya yaptigim kasa ile tasidim. Her gun ise icinde en az bes kitap olan canta tasiyorum. Dikiz aynasi taktim, kasa taktim, kasanin yanalrina heybe yaptim, cantam oluyor falan derken zaten 30 kg olan biiskleti 35 40 kg yapmisimdir.
Anlayacaginiz uzere bisikleti ciddi anlamda yordum iki yil boyunca. Hic nazik davranmadim. Ben cok memnunum. Ne ariza verdi ne de performansi ciddi sekilde dustu.
Eger bisikletinizin bataryasi 7.8'lik ise benimkinden daha performanssiz olur. 10 ise benimkinden daha performansi olur cunku lastik ince ve bisiklet hafif. Sizin bisikletlerde 7.8 ve 10'luk secenekler var. Umarim 10'luktur. Bir de bisikleti kaca aldiniz? Sifir mi ikinci el mi?
Umarim tatmin olmussunuzdur. Akliniza takilan soru falan varsa 2000 km'dir kullanan bir kullanici olarak cevap vermekten memnununiyet duyarim.
Hayirli olsun bu arada.
Anlayacaginiz uzere bisikleti ciddi anlamda yordum iki yil boyunca. Hic nazik davranmadim. Ben cok memnunum. Ne ariza verdi ne de performansi ciddi sekilde dustu.
Eger bisikletinizin bataryasi 7.8'lik ise benimkinden daha performanssiz olur. 10 ise benimkinden daha performansi olur cunku lastik ince ve bisiklet hafif. Sizin bisikletlerde 7.8 ve 10'luk secenekler var. Umarim 10'luktur. Bir de bisikleti kaca aldiniz? Sifir mi ikinci el mi?
Umarim tatmin olmussunuzdur. Akliniza takilan soru falan varsa 2000 km'dir kullanan bir kullanici olarak cevap vermekten memnununiyet duyarim.
Hayirli olsun bu arada.
Teşekkürler.Bende Kuba BM8 Pro var. Bununla tamamen ayni ancak kalin tekerli oldugunu dusun. Şu an 2000 km olmak uzere. Bugune kadar hic bakima goturmedim, fren balatalarini kendim degistirdim. Bir kac kez aktaricinin uzerine dogru dustu bisiklet. Aktarici yamuldu. Onu tamir ettirdim sadece. O da her bisiklette olacak bir sey. Yani motor, batarya falan bir sorun yasamadim daha. Bugune kadar surmedigim hava ve yol kosulu kalmadi. Cayirda surdum, tas uzerinde surdum, sahilde kumda surdum, asfaltta her gun suruyorum, yagmurda surdum, selde surdum, karda surdum, sisde surdum. Bugune kadar bir kez olsun yikamadim. Iki kisi ile 20 km yol yaptim, uc kisi ile 5 km yol yaptim, 5 kisi ile binmeyi denedik devrildik, yaz kis aktif olarak her gun 10 km yol yapiyorum. Bunun 5 km si yokus yukari. Yokus cidden dik ancak rahat sekilde cikiyorum. Bisiklet rahat etsin istersem zorlamiyorum ve 10 km ile cikiyor. Zorlarsam 20 bazen 25 ile cikiyor. Bisikleti ilk aldigim zamanlar 20 30 km rahatca yokus cikiyordu ancak aradan gecen iki yilda motor performansi bir tik zayifladi diyebilirim. Batarya full iken eski performansi veriyor ancak 10 km sonra performansi cok dusuyor, yine de dedigim gibi yokus yukari 10 15 km hizlarla zorlanmadan cikiyorum. Menzil 40 km idi ilk basta ancak artik 30'a dustu. Yine de zorlasam 40 oluyor ancak 30 ile 40 km arasini giderken cok yavas gidiyor. Beni de yoruyor kendini de. O yuzden 30 km'den sonra sarja takiyorum. Bugune akdar bilgisayar kasasi, monitor, muhabbet kusu, kus kafesi gibi her turden seyi arkaya yaptigim kasa ile tasidim. Her gun ise icinde en az bes kitap olan canta tasiyorum. Dikiz aynasi taktim, kasa taktim, kasanin yanalrina heybe yaptim, cantam oluyor falan derken zaten 30 kg olan biiskleti 35 40 kg yapmisimdir.
Hayirli olsun bu arada.
Peki 1 ytılda bozulur mu?Bende Kuba BM8 Pro var. Bununla tamamen ayni ancak kalin tekerli oldugunu dusun. Şu an 2000 km olmak uzere. Bugune kadar hic bakima goturmedim, fren balatalarini kendim degistirdim. Bir kac kez aktaricinin uzerine dogru dustu bisiklet. Aktarici yamuldu. Onu tamir ettirdim sadece. O da her bisiklette olacak bir sey. Yani motor, batarya falan bir sorun yasamadim daha. Bugune kadar surmedigim hava ve yol kosulu kalmadi. Cayirda surdum, tas uzerinde surdum, sahilde kumda surdum, asfaltta her gun suruyorum, yagmurda surdum, selde surdum, karda surdum, sisde surdum. Bugune kadar bir kez olsun yikamadim. Iki kisi ile 20 km yol yaptim, uc kisi ile 5 km yol yaptim, 5 kisi ile binmeyi denedik devrildik, yaz kis aktif olarak her gun 10 km yol yapiyorum. Bunun 5 km si yokus yukari. Yokus cidden dik ancak rahat sekilde cikiyorum. Bisiklet rahat etsin istersem zorlamiyorum ve 10 km ile cikiyor. Zorlarsam 20 bazen 25 ile cikiyor. Bisikleti ilk aldigim zamanlar 20 30 km rahatca yokus cikiyordu ancak aradan gecen iki yilda motor performansi bir tik zayifladi diyebilirim. Batarya full iken eski performansi veriyor ancak 10 km sonra performansi cok dusuyor, yine de dedigim gibi yokus yukari 10 15 km hizlarla zorlanmadan cikiyorum. Menzil 40 km idi ilk basta ancak artik 30'a dustu. Yine de zorlasam 40 oluyor ancak 30 ile 40 km arasini giderken cok yavas gidiyor. Beni de yoruyor kendini de. O yuzden 30 km'den sonra sarja takiyorum. Bugune akdar bilgisayar kasasi, monitor, muhabbet kusu, kus kafesi gibi her turden seyi arkaya yaptigim kasa ile tasidim. Her gun ise icinde en az bes kitap olan canta tasiyorum. Dikiz aynasi taktim, kasa taktim, kasanin yanalrina heybe yaptim, cantam oluyor falan derken zaten 30 kg olan biiskleti 35 40 kg yapmisimdir.
Hayirli olsun bu arada.
Son düzenleme:
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Benimki 2 yildir saglam dedigim gibi. Ustelik dedigim gibi cok sert kullandim. Sizinkinde aykiri bir durum yoksa yani fabrika cikisi bir sikintisi yoksa siz de ciddi bir kaza falan yapmazsaniz bir sikinti olmaz 1 yilda. Uc yil kullanilir bu aletler. Sonra yeni batarya ister. Ne kadar iyi kullanirsaniz kullanin, 3 yilin sonunda batarya performansi biter.
Bim'den aldımda.Benimki 2 yildir saglam dedigim gibi. Ustelik dedigim gibi cok sert kullandim. Sizinkinde aykiri bir durum yoksa yani fabrika cikisi bir sikintisi yoksa siz de ciddi bir kaza falan yapmazsaniz bir sikinti olmaz 1 yilda. Uc yil kullanilir bu aletler. Sonra yeni batarya ister. Ne kadar iyi kullanirsaniz kullanin, 3 yilin sonunda batarya performansi biter.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Fark etmez. Ben de Bim'den aldim. Kaca aldiniz?
13 bin TL.