Detaylar
Kim cevapladı?Zenfone 10, Xiaomi 14, S23 ve Pixel 8 Android tarafında güncel en küçük cihazlardan.Android olup küçük boyutlu olan telefon kaldı mı? Yoksa iPhone SE tek seçenek mi?
Bütçe ne kadar? S23 küçük bir telefon mesela, 10K falansa bütçe evet iPhone SE var. Ben de küçük istiyorum diye almıştım, pili biraz sorunlu onun dışında Android özlemem dışında sorun yok.
6 inç bile büyük geliyor bana. SE 2020 düşünüyorum 2. el.Zenfone 10, Xiaomi 14, S23 ve Pixel 8 Android tarafında güncel en küçük cihazlardan.
6 inç bile büyük geliyor bana. SE 2020 düşünüyorum 2. el.
6 inç büyük değil aslında. Ekran kasa oranları çok düşük olduğu için iPhone SE tutuyorsunuz ama tam boy ekranlısı gibi oluyor.
10 bin bütçede başka seçenek var mı?6 inç büyük değil aslında. Ekran kasa oranları çok düşük olduğu için iPhone SE tutuyorsunuz ama tam boy ekranlısı gibi oluyor.
Zamanında Sony'nin, Samsung'un mini modelleri çıkıyordu ne güzel. S3 mini vs. 4" - 4.5" telefonlar.
Zamanında güzel telefonum olmadı, ilk telefonum LG G2 miniydi.Zamanında Sony'nin, Samsung'un mini modelleri çıkıyordu ne güzel. S3 mini vs. 4" - 4.5" telefonlar.
Yok işte, ben de aynı senaryoda olduğum için SE 2020 aldım. Kullanıyorum, memnunum, pili üzüyor sadece çok yoğun kullanıyorsanız asla dayanmıyor ama ben telefonu da öyle çok fazla kullanan birisi de değilim, ha eski zamanda olsam OnePlus 9 ya da S20 FE alırdım sanırım ama onlar büyük telefonlar.
2. el internetten mi yoksa telefonculardan bakmak mı daha iyidir sence?Yok işte, ben de aynı senaryoda olduğum için SE 2020 aldım. Kullanıyorum, memnunum, pili üzüyor sadece çok yoğun kullanıyorsanız asla dayanmıyor ama ben telefonu da öyle çok fazla kullanan birisi de değilim, ha eski zamanda olsam OnePlus 9 ya da S20 FE alırdım sanırım ama onlar büyük telefonlar.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-