5 ınch'in altında orijinal bir cihaz bulmak pek mümkün değil.
Alternatif bir öneri olması adına veriyorum cevabı.
Google Pixel 4A ve OnePlus nord N10 5G.
Sıfır bulmak çok güç olacaktır ama ikinci el ürün aradığınız bazı sitelerde sıfır kuru satılan ilanlar bulmak da mümkün olabilir.
Güncelleme: Bir cihaz daha var sonradan hatırladım.
Apple iPhone SE 3 (2022) tekniken halen güncel ve 4.7 inç ekran ile nispeten küçük.

iPhone 13 Mini derim 5,4 ancak Temu'da satılan anahtarlık boy telefonlar harici ekran kasa oranı büyük olupta bulunabilecek en makul küçük cihaz, normal boyut olarak bence enfes bir cihaz ama S25'in neresi küçük sayın arkadaşlar veya aynısı X200 Pro Mini için falanda geçerli evet Ultra, Max, Mega vs cihazlara göre küçükler ama yine de büyükler. Asus Zenfone 10 falan diyeceğim ama o da çok minik sayılmaz baktığınız katagoride, başka da çok bir cihaz aklıma gelmiyor.

İşlemcide sorun yok. Isınması ise ağır oyun oynarken oluyor. Bataryası ise evet 1 günü zor çıkarıyor.

4LPX ve 5LPE'nin verimsizliğinin sonucu. Kısaca işlemciler sorunlu. Konu sahibinin alabileceği en iyi cihazlar ise 16 Pro, S25 ve Xiaomi 15 gibi cihazlar.

Son düzenleme:
Cevap veren herkes sağ olsun.

Anladığım kadarıyla gerçektende dünya üzerinde 5 inch veya daha küçük güncel akıllı telefon kalmadı. Hele hele Android pazarında kimse üretmiyor galiba.

Umarım bir gün gelir.

Önerilen bazı Apple ürünleri var. Normalde Apple pek sevdiğim bir marka değil ama sırf küçük olması hatrına mini modellerine bakacağım.

Tekrardan sağ olun.

Cevap veren herkes sağ olsun.

Anladığım kadarıyla gerçektende dünya üzerinde 5 inch veya daha küçük güncel akıllı telefon kalmadı. Hele hele Android pazarında kimse üretmiyor galiba.

Umarım bir gün gelir.

Önerilen bazı Apple ürünleri var. Normalde Apple pek sevdiğim bir marka değil ama sırf küçük olması hatrına mini modellerine bakacağım.

Tekrardan sağ olun.
Bence hocam Mini modellerine bakmayın. Batarya tam bir çöp. Batarya haricinde iyi. Ama hocam S25 çok çok daha mantıklı. Küçük bir telefon hem. Mağazadan bakın bence hocam. 5 inç gibi bir cihaz.

Bence hocam Mini modellerine bakmayın. Batarya tam bir çöp. Batarya haricinde iyi. Ama hocam S25 çok çok daha mantıklı. Küçük bir telefon hem. Mağazadan bakın bence hocam. 5 inç gibi bir cihaz.
Yabancı forumlara da baktım niye üretilmiyor diye ve anladığım kadarıyla artık küçük telefon üretmemelerinde en büyük sebeplerden biri de bu. Küçük bir batarya koyduklarında kapasitesi epey düşüyormuş.

Daha önce S25'e bakmıştım şimdiki telefonumdan sadece azıcık küçüktü. Şu elimdeki tuğla 6.5 inç kadar. Ayrıca internetten baktığım S25 modellerine de 6.2 inç diyor. Büyük + modelleride 6.7 inçmiş. Acaba başka bir cihazı mı söylemek istediniz ?

Yabancı forumlara da baktım niye üretilmiyor diye ve anladığım kadarıyla artık küçük telefon üretmemelerinde en büyük sebeplerden biri de bu. Küçük bir batarya koyduklarında kapasitesi epey düşüyormuş.

Daha önce S25'e bakmıştım şimdiki telefonumdan sadece azıcık küçüktü. Şu elimdeki tuğla 6.5 inç kadar. Ayrıca internetten baktığım S25 modellerine de 6.2 inç diyor. Büyük + modelleride 6.7 inçmiş. Acaba başka bir cihazı mı söylemek istediniz ?
6.2 inç evet hocam. Bu dönemde 5 inç bulamazsınız. Bulabilirsiniz ama düzgün olmaz. Başka bir şey yok hocam.

5 inç telefon kalmadı ne yazık ki yani var ama düzgün değil yada eski. Acaba büyük modele mi baktınız?

6.2 inç evet hocam. Bu dönemde 5 inç bulamazsınız. Bulabilirsiniz ama düzgün olmaz. Başka bir şey yok hocam.

5 inç telefon kalmadı ne yazık ki yani var ama düzgün değil ya da eski. Acaba büyük modele mi baktınız?

Anladım hocam sağ olun. Ben + olmayan modeline bakmıştım ve sadece benimkinden biraz daha küçüktü. Almaya gerek duymadım.

Dediğiniz gibi 5 inç telefon maalesef kalmadı :(