Küçük ilçede yaşayıp GigaFiber kullanabilen var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fordark
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 195
  • Etiketler Etiketler
    var

fordark

Yetkin
40.000-50.000 nüfuslu bir ilçede yaşayıp GigaFiber altyapısına sahip şanslı biri var mı? Sırf şu GigaFiber için büyük bir şehirde mi yaşasam acaba diye kızıyorum bazen kendime. Ne oyun oynayabiliyorum ne bir şey. Online oyunlarda ping sorunu var. Tek kişilik oyunları indirmesi günler sürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı mahallede toplu dilekçe verilirse çekerler, GigaFiber gerçekten büyük bir nimet. Ping denen şeyin varlığını bile unuttum, sanki hiç olmamış gibi hayatımda.

Oyunları 800 - 900'lü hızlarda indirmeyi saymıyorum bile, ilk dönemler büyücülük gibi geliyordu.

GigaFiber'den önce komşularınla imza toplayıp Telekoma dilekçe verirsen daha iyi olabilir.
Dolandırıcı sanarlar beni diye o topa giresim gelmiyor. Geçen birisi imza toplamaya kalkmış saçma sapan insanlarla karşılaşmış kimisi 8 MBPS bana yeter demiş kimisi fiyat pahalanır daha hızlı olursa diye kızan olmuş internet üzerinden görmüştüm. Binada 2 tanıdık komşu var sadece o da yetmez bir sürü imza isterler.

Kaç adet imza yeterli olur sizce? Birde mesela 1 komşuda 18 yaş üstü 5 kişi yaşıyor diyelim 5'inden de imza almak sayılır mı yoksa her daire 1 imza mı oluyor?

Hayır 1 daireye 5 tane internet bağlanmayacağına göre tabii ki 1 daire 1 imza.

Kaç adet imzanın yeterli olacağını bilmiyorum, buna yaşadığın yerde nasıl bir altyapı var? Müsaitlik durumu gibi şeyler de etki ediyor. Ama bir daire ile gelecek şey değil bu emin ol.

Mahallende dolaş kapı kapı, nerde oturduğunu belirt internet için dilekçe topla gönder hangi internet sağlayıcısı varsa 1000 hız veren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…