SF26

Üstün
Kaynak İnat Dergi lakin sosyal medyada büyük infial uyandırdı bu durum.
Saldıran kişi Erdinç Çakıroğlu. Çakıroğlu'nun geçmişte de infial yaratan paylaşımları da ortaya çıktı. Paylaşımların ortaya çıkmasının ardından Instagram hesabını kapadı Çakıroğlu. Geçmişteki paylaşımları alttadır.
Erdinç Çakıroğlu aynı zamanda YKS öğrencileri tarafından boykot ilan edilen Mehmet Kıvrak'ın sahibi olduğu 345 Yayınları'nın Biyoloji yazarlığını yapmakta.

Bu arada halk toplanmaya başlamış okulda.

Kaynak inat dergi lakin sosyal medyada büyük infial uyandırdı bu durum.
Saldıran kişi erdinç çakıroğlu. Çakıroğlu'nun geçmişte de infial yaratan paylaşımları da ortaya çıktı. Paylaşımların ortaya çıkmasının ardından Instagram hesabını kapadı çakıroğlu. Geçmişteki paylaşımları alttadır.
Erdinç çakıroğlu aynı zamanda YKS öğrencileri tarafından boykot ilan edilen Mehmet kıvrak'ın sahibi olduğu 345 yayınları'nın biyoloji yazarlığını yapmakta.

Bu arada halk toplanmaya başlamış okulda.

Klasik APK ve fet0cü tipi. İnsanlara ahlak din imam der, kendisine gelince ped0durlar sapıklar.

345'i oldum olası sevmiyordum, sevmemek için çok daha büyük ve güzel sebep çıktı bana.
Erdinç denen herifi de sevmiyordum, kendi hocasının sevmediği adamı kim neden sevsin ya.