Çok şey yazmak istiyorum, ama ban ve dava yemek istemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Kaynak İnat Dergi lakin sosyal medyada büyük infial uyandırdı bu durum.
Saldıran kişi Erdinç Çakıroğlu. Çakıroğlu'nun geçmişte de infial yaratan paylaşımları da ortaya çıktı. Paylaşımların ortaya çıkmasının ardından Instagram hesabını kapadı Çakıroğlu. Geçmişteki paylaşımları alttadır.
Erdinç Çakıroğlu aynı zamanda YKS öğrencileri tarafından boykot ilan edilen Mehmet Kıvrak'ın sahibi olduğu 345 Yayınları'nın Biyoloji yazarlığını yapmakta.
Bu arada halk toplanmaya başlamış okulda.
345'e ait tüm kitaplarımı poşetleyip koydum köşeye, boykot yapıyorsak elimizdekileri de kullanmayacağız. Hiçbirine iyi ki para vermemişiz.
345'i oldum olası sevmiyordum, sevmemek için çok daha büyük ve güzel sebep çıktı bana.
Erdinç denen herifi de sevmiyordum, kendi hocasının sevmediği adamı kim neden sevsin ya.
Hocam ben 33 bin tl lik allstar setini hediye olarak aldım. Yks 2026 ya mecbur 345 ile çalışacam. Yapcak bişiyim yok. Ama hoş olmamış tabiki yaşanan olaylar. 345 de A dan Z ye birsürü hoca var 1 tanesi yanlış yaptı diye neden yayını suçladın ki? Merak ettim.
SF26
Üstün
Yayının sahibi de AKP'li çünkü. Polislerin orantısız güç kullanımı destekleyen paylaşımları var.Hocam ben 33 bin tl lik allstar setini hediye olarak aldım. Yks 2026 ya mecbur 345 ile çalışacam. Yapcak bişiyim yok. Ama hoş olmamış tabiki yaşanan olaylar. 345 de A dan Z ye birsürü hoca var 1 tanesi yanlış yaptı diye neden yayını suçladın ki? Merak ettim.
Bulabilirsem atarım ama telif basıyordu hepsine geçenlerde.
Altuğ Güneş ve Barış Kapan hocalarıma 345 Allstar projesinden ayrılmaları konusunda çağrı yapılmalı diye düşünüyorum. Eyüp B. hocama da kêza aynı şekilde.
Ülkenin öğrencisine saldıran adamla(!) aynı projede bulunmaları bu isimlere hakarettir.
Yayının sahibi de AKP'li çünkü. Polislerin orantısız güç kullanımı destekleyen paylaşımları var.
Bulabilirsem atarım ama telif basıyordu hepsine geçenlerde.
Memleket bitmiş hocam,
Darbeyi eniştesinden ogrenen, tahtaya “öğretmenim” yazamayan lardan ne hayır gelir bu mrmlekete.
Otobuste denk gelirse benden genç olanlara kalkıp yer veriyorum yeminle.
Sorunca “memleketin içine biz ettik, siz kurtarın diye”
SF26
Üstün
Konuya ekleme yapma gereği duyuyorum; 345 Yayınları yaptığı açıklamada Erdinç Çakıroğlu'yla ilişiğin kesildiğini duyurdu.
Atatürk'ün yüzünü sorulardan kaldıran 345'in bu politikasından da dönmesi şarttır. Dönmediği takdirde bir sonraki boykot durağımız siz olacaksınız.
Atatürk'ün yüzünü sorulardan kaldıran 345'in bu politikasından da dönmesi şarttır. Dönmediği takdirde bir sonraki boykot durağımız siz olacaksınız.
Uyuyan Sincap
Üstün
Hocam yeni basım allstar 2025 setimde tyt konu anlatımı 4. Kitap sayfa 139 da 12 soru Atatürklü. Sanırım eski basımda bu hatayı yaptılar tepki alınca düzelttiler. Buyrun.Konuya ekleme yapma gereği duyuyorum; 345 Yayınları yaptığı açıklamada Erdinç Çakıroğlu'yla ilişiğin kesildiğini duyurdu.
Tüm kitabı aradım sizin için
Dosya Ekleri
SF26
Üstün
Altuğ Hocamla Instagram'da bu meseleyi konuşuyorduk biz de tam. Teyitlenmiş oldu teşekkür ederim.Hocam yeni basım allstar 2025 setimde tyt konu anlatımı 4. Kitap sayfa 139 da 12 soru Atatürklü. Sanırım eski basımda bu hatayı yaptılar tepki alınca düzelttiler. Buyrun.
Tüm kitabı aradım sizin için.
Küfür etsem uzaklaştırılır mıyım ki? Diyecek söz yok başka...
Allah allah kuyruğu köşeye sıkışan halka mı sığınır hep? Gelin şimdi b***** işe yaramıyor diyin.Eki Görüntüle 141491
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-