Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 18 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, küçükken oynadığım bir oyun vardı, tuvalette falan anahtar arıyorduk ve denizaltında, bulabilir misiniz? Bir de 3 veya 5 yaş oyunları yazdığımda mavi bir siteye girip zombi oyunu oynuyordum onu da bulabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, küçükken oynadığım bir oyun vardı, tuvalette falan anahtar arıyorduk ve denizaltında, bulabilir misiniz? Bir de 3 veya 5 yaş oyunları yazdığımda mavi bir siteye girip zombi oyunu oynuyordum onu da bulabilir misiniz?
KS KS Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 18 Mart 2024 #11 Plant4 dedi: Şu oyunu 100 bin defa oynmışıdımuhtemelen. Harika bir oyundu. Genişletmek için tıkla... Oynamayalı en az 6-7 yıl olmuştur, şu anda ilk bölümü geçemiyorum. Artı 0 Eksi
Plant4 dedi: Şu oyunu 100 bin defa oynmışıdımuhtemelen. Harika bir oyundu. Genişletmek için tıkla... Oynamayalı en az 6-7 yıl olmuştur, şu anda ilk bölümü geçemiyorum.