AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 21 Şubat 2026 #1 Merak ettim. Biraz garip bir soru biliyorum. Ama, bir yandan mantıklı. Kudüs şu an İsrail'in, ama Filistin diyor orası benim. Hangi ülkeye gidiyor?
Merak ettim. Biraz garip bir soru biliyorum. Ama, bir yandan mantıklı. Kudüs şu an İsrail'in, ama Filistin diyor orası benim. Hangi ülkeye gidiyor?
D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.131 Çözümler 1 Beğeniler 646 21 Şubat 2026 #2 AMG GOAT dedi: Merak ettim. Biraz garip bir soru biliyorum. Ama, bir yandan mantıklı. Kudüs şu an İsrail'in ama filistin diyor orası benim. Hangi ülkeye gidiyor? Genişletmek için tıkla... O hurmayı satana gidiyor.
AMG GOAT dedi: Merak ettim. Biraz garip bir soru biliyorum. Ama, bir yandan mantıklı. Kudüs şu an İsrail'in ama filistin diyor orası benim. Hangi ülkeye gidiyor? Genişletmek için tıkla... O hurmayı satana gidiyor.
2 29422 Ziyaretçi 21 Şubat 2026 #3 AMG GOAT dedi: Merak ettim. Biraz garip bir soru biliyorum. Ama, bir yandan mantıklı. Kudüs şu an İsrail'in, ama Filistin diyor orası benim. Hangi ülkeye gidiyor? Genişletmek için tıkla... İsrail'e de Filistin'e de gitmiyor.
AMG GOAT dedi: Merak ettim. Biraz garip bir soru biliyorum. Ama, bir yandan mantıklı. Kudüs şu an İsrail'in, ama Filistin diyor orası benim. Hangi ülkeye gidiyor? Genişletmek için tıkla... İsrail'e de Filistin'e de gitmiyor.
YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 753 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 617 Yer New York 22 Şubat 2026 #4 Asıl soru "Kudüs hurması gerçekten Kudüs hurması mı?"