Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.233 Çözümler 5 Beğeniler 698 26 Ocak 2025 #11 13021 dedi: Tamamen bırakmak istiyorum. 2 lafımdan biri küfür neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam troll konu değil ise psikoloğa danışın. Bu böyle gitmez. Ayrıca arkadaşlarınızla görüşmeyin bir süre, küfürden rahatsız olduğunuzu söyleyin.
13021 dedi: Tamamen bırakmak istiyorum. 2 lafımdan biri küfür neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam troll konu değil ise psikoloğa danışın. Bu böyle gitmez. Ayrıca arkadaşlarınızla görüşmeyin bir süre, küfürden rahatsız olduğunuzu söyleyin.
KS KS 1 13021 Deneyimli Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 507 Çözümler 1 Beğeniler 517 26 Ocak 2025 #12 Deniz744 dedi: bu taktiği uygulayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bir ara yaptık tokat manyağı oldum hocam. Deniz744 dedi: Hocam troll konu değil ise psikoloğa danışın. Bu böyle gitmez. Ayrıca arkadaşlarınızla görüşmeyin bir süre, küfürden rahatsız olduğunuzu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Troll konu değil hocam. Benim cidden sorunum bu. Son düzenleme: 27 Ocak 2025
Deniz744 dedi: bu taktiği uygulayabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bir ara yaptık tokat manyağı oldum hocam. Deniz744 dedi: Hocam troll konu değil ise psikoloğa danışın. Bu böyle gitmez. Ayrıca arkadaşlarınızla görüşmeyin bir süre, küfürden rahatsız olduğunuzu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Troll konu değil hocam. Benim cidden sorunum bu.