verizon.0

Üyecik
Merhaba,

İnsanlara göre şekil almayı nasıl bırakırım? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Belli bir zamandır insanlara göre şekil alıyorum. Bu da iyice hem maddi hem manevi olarak gercekten yordu ve diğer psikolojik sorunlarımı tetiklemeye başladı. Örnek olarak yanıma herhangi biri yanıma gelse istemsizce ona benzemeye çalışıyorum ve onun düşüncülerini isteklerini yapmaya başlıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

İnsanlara göre şekil almayı nasıl bırakırım? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Belli bir zamandır insanlara göre şekil alıyorum. Bu da iyice hem maddi hem manevi olarak gercekten yordu ve diğer psikolojik sorunlarımı tetiklemeye başladı. Örnek olarak yanıma herhangi biri yanıma gelse istemsizce ona benzemeye çalışıyorum ve onun düşüncülerini isteklerini yapmaya başlıyorum.)
Kaç yaşındasın?

Merhaba,

Yasin gectikce insanlara gore yasamamanin degerini anlayacaksin. 34 yasindayim. Milletin ne dedigini dusun dusun kendini yersin. Sen dusun ya da dusunme insanlar sana dogru ya da yanlış hep bir şey söyleyecek. Dogru yapsan yanlış. Yanlış yapsan dogrusu bu bu diye parmakla gosterecekler. Onemli olan senin ne dusundugun neye inandigin. Kimsenin hakkini yemiyorsan. Kimsenin malina canina zarar vermeden hareket ediyorsan. Insanlara saygili ve duyarli davraniyorsan. Bence kim ne dusunuyor takma. Sen dogru oldugunu biliyorsan ve bunu kimseye zarar vermeden yapiyorsan. O yolda devam et. Bir dost arkadas ve abi tavsiyesidir. Boyle oldugunda etrafin bosalir. Yalniz kalirsin. Kalirsa 1-2 kisi ve ailen kalir. Bazen onlar bile kalmiyor. Kendine inan kendi hayatina odaklan. Spora git. Keyif almaya calis. Canini degistiremeyecegin seyler icin sikma. Insan hatada yapar bunu unutma. Benim kac tane pismaligim ve hatam var. Cok uzuluyorum aslinda ama buna bir şey yapamazsin. Bir sevdigini kaybedersin bir is kaybedersin bir firsat kaybedersin vs. ınsan elindekinin kiymetini ancak elinden gidince anliyor. Pozitif dusunmuyorsan bile inatla kendine ben saglikliyim ve ben mutluyum de. Inanmasan bile de. Guzeli cagir. Kendi dogrunun disinda insalar varsa. Belli ki oraya ait degilsin. Dusman olmaya gerek yok. Politik olmayi ogren. Benim gibi her hatada butun halati kesme. Sen kendi hayatina bak zaten yol sana gozukur sen merak etme. Kendi degerini bil. Neyse basinizi sisirdim ama hayat boyle. Daha da ogrenmekteyim. Sadece demem o ki sen kendi yoluna baktikca. Sen kendi sevdigin seyleri yaptikca ortamin vs ona gore sekillenecek. Birine kendini begendirmeye calisma. Sen kendin ol. Seni insanlar sen oldugun icin begensin. Unutmaki yalnizlik sadece Allah'a mahsustur. Sevgiler saygilar. Spor yap.

Son düzenleyen: Moderatör: