Bir şey yapacak oluyorum ve herkese soruyorum. Bir coğrafya hocamı aramıştım bugün; ders konusunda. Sen bana daha önceden bu soruyu sordun dedi. Çok sorduğum için ne yapacağıma karar vermiş değilim. Hatta unuttuğum insanlar oluyor ve bazıları(hepsini aramıyorum) sen bunu bana daha önceden sordun dedi. İnsanlara fikir danışmak istemiyorum ama söyledikten sonra pişman oluyorum.

Bu huyumdan nasıl kurtulurum? Her bir şey yapacak olduğum zaman insanlara soruyorum. İşin içinden çıkamadım. Sizlerden yardımcı olmanızı istiyorum.

İyi Sosyaller.

Bir şey yapacak oluyorum ve herkese soruyorum. Bir coğrafya hocamı aramıştım bugün; ders konusunda. Sen bana daha önceden bu soruyu sordun dedi. Çok sorduğum için ne yapacağıma karar vermiş değilim. Hatta unuttuğum insanlar oluyor ve bazıları(hepsini aramıyorum) sen bunu bana daha önceden sordun dedi. İnsanlara fikir danışmak istemiyorum ama söyledikten sonra pişman oluyorum.

Bu huyumdan nasıl kurtulurum? Her bir şey yapacak olduğum zaman insanlara soruyorum. İşin içinden çıkamadım. Sizlerden yardımcı olmanızı istiyorum.

İyi sosyaller.

İnsanlar yerine yapay zekaya sor, o 15 kere de sorsan cevap verir.
Veya her konuda az çok bilgi edin. Muhabbet ede ede de olur, kitap da okuyabilirsin. Bu sayede bazı konularda tahmin yürütebilirsin.
Önünde 2 seçenek var, karar senin.

İnsanlar yerine yapay zekaya sor, o 15 kere de sorsan cevap verir.
Veya her konuda az çok bilgi edin. Muhabbet ede ede de olur, kitap da okuyabilirsin. Bu sayede bazı konularda tahmin yürütebilirsin.
Yapay zeka aslında çok mantıklı geldi. Her konuda konuşmak yerine sessiz durmayı tercih ediyorum. Zaten yine çok konuşurum diye ev gezmelerine bile gitmiyorum. Eve misafir geliyor ve ben de odamdan çıkmıyorum. Yüz yüze değil de telefondan arıyorum. O sıkıntı sadece.
Kimseyi dinlememek kendi hür irademe bağlı bir şey sanırım. Doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yaparken bile bize akıl danışıyorsun :)

Bu "danıştığın" şey önemli değilse irade gücünü kullanacaksın. Bu irade gücü muhabbeti limitlidir ve her gün sıfırlanır.
Basit şeyler için soru sormayı kes, hakaret manasında değil, beyninde o nöronların birleştiğini hissettiğin an hayali makasla bağlantıyı kes.
Tişört alacakken ha siyah almışsın ha sarı almışsın al geç. Bunun için milleti rahatsız etme.
Ha ama ders kitabı alacaksındır, git hocanı rahatsız et.
Bilgisayar parçası alacaksındır, gel bizi rahatsız et.