25457
Uzman
Yaklaşık 2 yıldır evde bu böceklerden var ne yaptıysam kurtulamadım. Bunu geçtim yaşlandıkça bilgeleşiyorlar. Örneğin mutfağa su içmeye gidiyorum, beni görünce borunun arkasına saklanıyor veya ölü taklidi yapıyor.
Bitirmek için denediklerim:
Ev her gün süpürülüyor, haftada 2 kez siliniyor.
Boraks-Şeker karışımı yapıp koydum.
Yeni yıkanmış nevresimi ve tuvalet kağıdının küçük kısmını yemişlerdi, bunları daha yukarıda bir yere koydum.
Evdeki tüm delikleri silikon ve derz ile kapattım.
İnternetten 2-3 adet çok satılan ilaçları kullandım.
Her odaya küçük örümceklerden koydum, bunlar yakaladıklarını yiyorlar ve insanlara zararı yok fakat yine etkili değil.
Fakat hala cıkıyorlar anlamadım, hatta ben belki öldürüp çöpe attıktan sonra tekrar canlanıyordur diye en büyük olan (büyük ihtimal annesi) böceğin üstüne kolonya döküp yaktım belki ölmeden önce doğuruyordur diye. Başka çözüm önerileriniz var mı?
Bitirmek için denediklerim:
Ev her gün süpürülüyor, haftada 2 kez siliniyor.
Boraks-Şeker karışımı yapıp koydum.
Yeni yıkanmış nevresimi ve tuvalet kağıdının küçük kısmını yemişlerdi, bunları daha yukarıda bir yere koydum.
Evdeki tüm delikleri silikon ve derz ile kapattım.
İnternetten 2-3 adet çok satılan ilaçları kullandım.
Her odaya küçük örümceklerden koydum, bunlar yakaladıklarını yiyorlar ve insanlara zararı yok fakat yine etkili değil.
Fakat hala cıkıyorlar anlamadım, hatta ben belki öldürüp çöpe attıktan sonra tekrar canlanıyordur diye en büyük olan (büyük ihtimal annesi) böceğin üstüne kolonya döküp yaktım belki ölmeden önce doğuruyordur diye. Başka çözüm önerileriniz var mı?
Son düzenleme: